Setelah hujan ..

8:36 PTG
  Bukak pintu selepas bersiap nak gi antar wife ke pejabat... Terasa nyaman  sbb malam tadi hujan lebat .. Alhamdulillah.. Memandu ke Pu...

Mengoda kawan dengan ..

4:00 PTG
  Tadaaa.. kamera baru ! Best ? Hehehe.. Mereka yang dah mencubanya , mmg akan kata menarik ! Ni baru guna auto punya setting.. Kala...

Ajak berselfie !

9:00 PG
  Saja ajak dia berselfie .. Dia tengah boring sangat tu .. Sedang menantikan makanan yang dah diorder .. Lapar giler dah masa ni.. huhu ....

Penakut atau pemalu ?

12:00 PG
  Terserempak dengan si Ujang bersama anak daranya yang cun itu di Rasa , Alamanda ..  Hehehe .. terus melepak jap kat situ .. Dan past...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.