Model baju raya ?

8:00 PTG
  Tu diaaa.. Raya lambat lagiii ! Puasa jauh lagi la woii !! Hahahaha .. Rileks laa.. Masa bergerak pantas ! Mana yang boleh disegerakan ,...

Set Bersalin Pakej B

3:38 PTG
  -iklan- Anda bakal bergelar mama? Lagi 5-6 bulan nak due? Anda nak produk berpantang yg lengkap utk penjagaan luaran mama, sempurna ...

Ternganga jap ..

12:57 PG
  Aku redha tapi wife macam percaya.. “ Cuba teka berapa ringgit kita makan tadi ? “. Aku tanya dia. Dia meneka dengan muka ala ala Me...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009