Isnin, 21 April 2014

Jom Sihat Bersama EPHYRA !

 

Ada kawan aku tanya aku kelebihan EPHYRA ni .. Aku senyum jer .. Kenapa ? Sebab segalanya dihujung jari dan sekarang ni .. Apakah kelebihannya ?

image

Tu diaaa aih !! Ramai dah yang buat artikal pasal EPHYRA ni haaaa .. Pe susahkan ? Ke susah gak ? Hehehee.. Segan nak google ? Ok , meh sini aku kasi link ke entri KELEBIHAN EPHYRA tu.. klik SINI jer ! Heee.. Mudah dah kan ?  Segala jawapan boleh dapat dalam tu.. Halal ke ? Apa kandungannya ? Selamat ke ? Dah aku ceritakan semuanya dalam tuuuu … Rajinkan diri masuk dan baca jer .. heee.. 

Dan apakah aku juga minum EPHYRA ? Kenapa aku minum ? Bukankah EPHYRA ni untuk perempuan je sebab orang perempuan je nak jaga kecantikkan ?  Haaa …Cuba baca kat SINI ..

promo ephyra 2

Tertanya apakah ada pegakuan ikhlas lagi benar dari pengguna produk EPHYRA ni ? Hurm… Ok , ada kawan blogger yang aku syorkan padanya untuk diberikan pada isteri kesayangannya.. Katanya , selepas beberapa kali minum EPHYRA ni , wajah isterinya yang selama ni kusam ( sebab kepenatan bekerja ) , kembali cerah dan  segar ! Huihh… Jatuh cinta dia lagi dia pada isterinya .. Hahahah .. Baguslah …

Dan lagi testimoni dari pengguna EPHYRA ..

testimoni ephyra 1testimoni ephyra 2

Nak tau aku punya testimonial ? Haaa .. Baca kat EPHYRA Kologen menaikkan seri wajah aku ! , EPHYRA sesuai untuk lelaki jugak la ! dan EPHYRA : Sepaket setiap pagi ! .. Haaa .. Amacam  ?

Berminat ? Ok ok .. rileks dulu.. Baca sampai bawah sekali baru gi serbu beli ehhh .. Heeehee.. Sedikit info untuk korang , aku ceritakan yer ..

Team EPHYRA akan berada di Putrajaya sempena Karnival Utusan  dan juga di Ipoh , sempena Karnival Jom Heboh pada 26/4 - 27/4 ni ! Haaa … Apa menariknya ? Harga promosi dan juga free gifts pada yang datang membeli EPHYRA tu nanti ! Selain tu , jangan lepaskan peluang beramah mesra dengan Memey & Norman Hakim nanti ! Mesra lagi peramah pasangan ni ! Talak sombong punya lor …

promo ephyra 001

Sempena 2nd Anniversary MEGA SALE , EPHYRA akan jual produk EPHYRA dengan harga promosi iaitu RM180. Harga asal adalah RM197.. Haaaa .. banyak dah jimat ni ! Kalau beli dua kotak ? Tiga kotak ? Pakat pakat la ajak kawan join sama beli .. Untung wooo beli produk bagus ni ! Bukan untuk enjoy enjoy tapi untuk kesihatan agar hari hari anda lebih indah .. InshaAllah..

promo ephyra 4

promo ephyra 3

Cantik tak baju EPHYRA ? Hehehehe .. Berminat ? Murah jer .. Tapi berkualiti dan selesa sangat memakainya ! Harga ? Tuuuu.. dah terpampang dah harganya ? RM15 jer ? Aku kata dah… Murah ! Sambar satu dulu.. Try .. Best ? Beli lagiii !!  Hehehehe .. Nak beli kat mana ? Sms atau Whatsapp je ke 019 3999238 atau email je ke sales@oceanlife2u.com ..

Nak tau lebih lanjut pasal EPHYRA ?

Untuk maklumat lanjut, boleh layari :

  1. website official - www.oceanlife2u.com

  2. facebook- www.facebook.com/oceanlife2u

  3. instagram : ephyra2u

Terima kasih kerana sudi baca hingga abis dan sharekannya di FB anda.. Hehehehe .. Semoga info ini memberi kebaikan untuk anda sekeluarga .. Hee.. Jangan lupa bagitau kawan kawan gak yer .. Heee…

Jangan kerap dukung anak kecil !

 

Ahhh … Tak caya bila otai otai kata ,

“ Ben , jangan dukung anak selalu sangat .. Nanti dia terlebih manja ! Tamo berjalan nanti .. Haaa “..

Aku tak kisah aih.. Nak dapat dukung anak ni , bukan selalu.. Nanti dia dah dapat kaki , haaaa.. Dia tak nak dukung dah !

Dah dapat kaki , nak naik camni lak ! Hahahahha .. Gasak la Ben ! Dengan mak dia , dia ok je nak berjalan .. Dengan aku jer , dia nak berdukung .. Huhuhuh …

Bukan selumbar pulak ?

 

Huh … Aku tidur tak beberapa nak lena semalam sebab risaukan Qhaliff ( Yeke tak lena ? Siap dengkur lagi haa ) ..  Yelah , dia asyik terjaga pastu merengek sambil pegang kaki dia .. Fobia mungkin ? Hehehehe ..

Awal pagi.. kul 630 , dia terjaga dan tegur mak dia .. Aku celikkan mata , tengok dia .. Nak tengok gak apakah dia pegang kaki dia ? Hurmm..

Takde ! Ok la pulak dia jalan berbanding semalam terhencut hencut .. Iskhh.. Apa kes sebenarnya ? Betul ke selumbar ? Tapi kalu ikut aku laa .. Bukan sakit apa pon tapi lebih pada lenguh dan sejuk ! Macam aku gak .. Bila lenguh kaki , mmg sengal abis laa rasa.. Kena letak minyak urut , baru ok skit..

Ni dah ok dah ni .. Tidur nyenyak je dia .. Aku cerita kat mak aku , dia kata anak buah aku yang lain pon mmg gitu gak.. Bila lenguh , semua pakat menangis punya . Huhhh.. SeDNA rupanya..

Hehehe.. Sian dia semalam . Tak pasal pasal kena masuk bilik operation .. Cari selumbar tu ! Abis meraung dia .. sampai keluar hingus hijau nak selamatkan diri ! Heheheh ..

Dan menariknya kan.. haaa .. Aku dapat info baru ! Aku tak tau la pulak ada petua untuk keluarkan selumbar ni .. heee.. Guna belacan dan limau nipis jer ! Sapu kat tempat tu , insyaAllah senang nak keluarkan… Diorang kata laa.. Aku bagitau jer.. Heheeee..

Tak nak kat daddy dah !

 

Hurm..

Tiba tiba dengar dia menangis. Wife pon pelik naper .. Dia pegang kaki dia kiri dia … Aku pelik gak.. Takde angin takde ribut tetiba menangis .. Dia dok main ngan wife tu tadi..

Periksa kaki dia .. Dia tak kasi pegang ! Haih.. Menangis meraung.. Nak tak nak , aku kena paksa check gak .. Ternampak menda halus hitam kat tapak kaki kiri dia .. Selumbar !

Operasi mengeluarkan selumbar secara paksa  ! Tak kira ! Kang bengkak menanah , satu hal lagi.. Aku guna ketip kuku.. Menangis abis abisan dia .. Huhuh..

Tak pasti dapat keluarkan ke tak sebab abis semua barang dia campak kat aku ketika aku buat ‘pembedahan ‘ tu .. Sian dia ..

Aku lepaskan dia .. Gi kat mak dia . Tolak aku bila aku datang nak peluk dia.. Terus lena tidur.. Sesekali terjaga menangis pegang kaki dia ..

Tak elok gak , esok gi klinik ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI