Khamis, 5 Jun 2014

Dilantik jadi Duta Sinar Kemuliaan Ramadhan bersama YEO’S

 

Alhamdulillah .. Tak sangka sebenarnya aku.. Ingatkan aku dijemput hadir tu sebagai media untuk cover event tapi setelah ‘diceritakan’ hal sebenar , terkedu jap aku .. Hurmm .. Biar betul ? Layak kah ?

Rezeki jangan ditolak ..

Bertempat di Wisma Consplant , Subang Jaya majlis ni turut dihadiri oleh media dan rakan rakan blogger .. Nanti aku cerita lebih lanjut.

Jadi Duta ko !! Huhuhuh.. Tak sangka tawaran besar gini untuk aku .. Walhal ramai je lagi yang lebih layak .. Huhu.. Alhamdulillah .. Berkat rajin gi gym.. heee..

Hurmm..sayangnya hari ni , baru aku terasa penat akibat memandu pulang dari Kelantan disusuli dengan membersihkan rumah akibat habuk ditinggalkan lama .. Pastu awal pagi dah harungi kesesakkan lalu lintas .. Muka aku terpamer keletihan ! Hurmm

Bersama dua orang lagi dua .. Patutnya Heliza Helmi ada gak tapi dia tak dapat hadir atas sebab sebab tertentu .. Heeee.. Dua orang dua duta lagi tu ialah Fayse Goh dan Ke Qin.. Bangga aku terpilih sebenarnya.. Heee..

Photo

Ok.. nanti aku sambung.. Penat sangat sebenarnya.. Nak gi gym tapi mata tak mampu nak bukak dah ! Huhuhu.. Tidur sat nooo …

Tak tau nak makan kat mana ..

 

Hurmm.. Sampai dari Kelantan semalam , kul 1 lebih.. Lepas solat Zohor , terus tidur.. Nak kata penat tu tak tapi mata letih. Nak tak nak , kena tangkap tidur jap..

Perancangannya , malam nak tengok Edge Of Tomorrow setelah ramai kata best .. Heee.. Booking online melalui apps GSC , aku berjaya dapatkan tempat yang best ! Ok , part ni ada cerita.. nanti aku cerita eh..

Sebelum tu , nak kena isi perut.. Bagitau wife nak makan Kenny Rogers tapi bila sampai Alamanda pada jam 8 malam , tkde selera nak makan pulak ..

Gi tengok kat Fish Manhattan.. Hurmm .. Tak selera ! Gi ke Secret Recipe , ternampak sorang awek cun ni dok makan mee tom yam ! Terus terbuka selera .. Heee ..

Photo: Layan sorang sorang  jer .. 

Memula ingat nak makan kat KR .. Takde mood .. Gi Fish Manhattan , rass membazir..

Akhirnya SR jer..cari yg makan tak kenyang tp tidur pasti lena ..

Hurmmm.. Nak makan sesuatu yang tak mengemukkan.. Apa eh ? Japanese Soba antara pilihanku tapi… Hurm… Abis pulak .. Akhirnya , aku pilih sesuatu yang tak pernah aku makan lagi ..

Photo: Pilihan ku di SR ..

#SR #ALAMANDA

Vietnamese beef noodle .. Lama dah teringin .. Heeee .. Dan , akhirnya .. aku pilih ni .. Sedap ? Serius sedap ! Selesai dengan sup sup sekali ! Heee…

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI