Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 7 Jun 2014

Rindu budak ni !

 

Hurm… Nampak je aku macam gembira ke sana sini tapi sapa tau dalam hati camana .. Berjauhan dengan anak yang dah membesar di samping aku , dan anak yang baru lahir.. bukanlah mudah !

Ada nak memahami ? Hurm.. Yelah , aku ni lelaki.. Kalau perempuan tu mungkin la diorang kata diorang paham .. Hurmm..

Entah laa .. Penat nak lafazkan .. Nak tak nak , kena la berlakon seolah segalanya ok ..

Photo: Huhu..cepatnyaaa masa berlaluu..

Dalam hati … hurmm..

Chef jeling aku !

 

Hahahaha .. Aku kata dah ! Balik balik , muka aku jer gi amik ! Dulu dah kena sekali kat Langkawi.. Apa tah nama hotel top tu .. Breakfast , aku dok ulang gi amik brokoli dan telur jer.. Maunya dekat 10 bijik aku dok makan sorang sorang.. Last last , dia tak buat dah.. sehingga aku keluar dari situ ! hahahaha ..

Photo

Dan tadi.. aku buat lagi ! Sedap siut telur ni .. Aku lupa nama dia .. Hehehe.. Makan kat Bangi Golf Resort .. Review untuk Buffet Ramadhan..

Chef jeling manja je kat aku.. Hhaaha.. Tak marah pon.. Aku je segan.. hehehe … Sedap wooo..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI