Jumaat, 27 Jun 2014

Sayang adik dia .

 

Sayang woo.. Tak kasi orang amik adik dia ! Haaaa ..

Photo

Photo

Tak kacau pon adik dia.. Sakat lagi ada la ! Huhuh.. Kena perati gakk .. Mungkin dia ingat nak bermanja tapi boleh jadi bahaya gak ! Hurmm ..

Zahra pon satu gak.. Nampak abang dia , terpamer keceriaan ! Amboiiii. Ada harapan aku dikerjakan diorang nanti !

Lelaki saja !!

 

Bawak Qhaliff gi shopping ke Alamanda lagi .. hehhe… Apakah akan berlaku hari ni ? Apakah dia akan sibuk nak merayau sana sini ??? Gulp ..

Sampai je Alamanda , cari tempat nak makan pagi dulu..

Bila perut kenyang , dia pun tak la buat perangai kan ? Harapnya gitu laa …

Dan memang menjadi ! Dia ok je ari ni .. Siap tolong susun barang bila aku pas kat dia sewaktu di dalam Aeon tu..

Photo

Disebabkan dia bagus hari ni , daddy upah aiskrim Baskin Robbin satu !

Photo: Yeay.. berjaya kalutkan daddy..

Bila tengok dia comot begini , baru teringat yang aku kena beli lagi dua benda ! Satu , gym ball untuk ayah aku.. Dan tujuan utama hari ni iaitu beli baju untuk aku interview kang ! Adehh ..

Nak tak nak , aku pilih je baju yang ada kat luar Parkson tu jer.. Ikutkan , aku berkenan dengan baju Polo kat dalam tu .. huhu .. Tapi disebabkan Qhaliff dah comot gini , dan troli tak leh bawak masuk dalam , beli je baju yang ada depan mata je.. Hurmmm..

Nak bayar camana ? Aku cakap ngan pak guard yang baik hati tu .. aku nak bawak masuk jap jer untuk bayar ! Nak tinggal luar , gile ke apa ? Nak dukung , tentu baju kena aiskrim tu lak.. hahaha ..

Alhamdulillah.. pengawal keselamatan tu memahami.. Dia kasi aku masuk … Tak jauh pun jarak.. Lepas bayar , aku lalu depan dia sekali lagi dan ucapkan terima kasih untuk kali kedua .. 

Dalam kereta , Qhaliff tidur ! Puashati dapat berjalan jalan dengan daddy ari ni , di shopping mall yg lengang ! Takde orang pon lagi waktu tu.. Hahahahah …

Dah nama pun adik beradik !

 

Hahahah.. abis aku selongkar gambar gambar lama Qhaliff kat Facebook ! Nasib baik laaa aku rajin post gambar gambar dia sewaktu kecik dulu.. Ada jugak laa kenangan .. Heee …

 Photo

Hurmmm .. Sama tak ? Hahaha .. Dah nama pon adik beradik kan ? Zahra pun pandai daaaah dok ‘ikut’ abang dia ! Pantang nampak abang dia , terus senyum.. Amboiii …

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI