Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 15 Julai 2014

Bila kereta dilanggar !

 

Tertonton.. tertonton yer .. hehehe .. Sebab tajuk entri dia menarik minat aku apa yang membuatkan manusia tu sanggup mengamuk hanya kerana keretanya dilanggar !

Hurmmm.. Video yang menunjukkan seorang perempuan bertudung, dikatakan di Kuantan telah mengamuk kerana keretanya dilanggar dari belakang.

Perempuan tu keluar dengan memegang stering lock ! Dan marah marah ! Perghh.. kesilapan besar wooii !! Ko keluar dengan stering lock pastu gi amuk dekat pemandu yang terlanggar bontot kereta ko ? Perghhh .. Ko boleh naik turun mahkamah bertahun ok !! Berdoalah agar pemandu tu tak buat report diancam .. Haaaa..

Kereta je pon.. Kalau mampu beli kereta mahal , pastinya dah bersedia untuk sebarang kemungkinan ! Takkan mampu beli tapi repair andai kata kemalangan atau rosak , tak mampu nak bayar ? Iskhhh…

Satu nasihat.. Bila eksiden , cuba settle baik baik.. Tak boleh settle , jom gi balai polis ! Jangan nak tunjuk samseng ! Tak berbaloi ok ! Biar menyesal sedikit dari menyesal banyakkkkkkk !!

Bersyukurlah .. hanya kereta je tercalar .. Sekurangnya , tidak melibatkan sebarang nyawa terutama nyawa sendiri !

Kekeliruan jantina ?

 

Ini Muhammad Qhaliff Iman. Abang long pada Zahra Nur Iman.. Lelaki yer ! Tapi ramai ingat dia perempuan !

Photo

Manakala Zahra pulak , mereka ingat dia lelaki ! Hahahahha .. Adehh.. Siann ..

Photo: Baju Zahra hadiah dr instagram : @harrods_malaysia .. Tqqqq..

Qhaliff muka lembut. Zahra muka garang ! Qhaliff ikut muka mak dia .. Dan Zahra ikut muka ? Hurmmm ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI