Takde selera makan !

4:05 PTG
  “ Amik la apa saja ? Daddy bayar ! Tak nak order , daddy orderkan eh ? Nak ? Pizza , nasi mandy , air limau , air milo ais , apa lagi Qh...

Batalkan hajat ke sana ?

9:55 PG
  Hurm.. Dua program besar hujung minggu ni dan awal minggu depan ! Apakah aku terpaksa batalkan ? Hurmm… Zahra semakin ok cuma selsem...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009