Qhaliff nampak hantu ?

5:59 PTG
  Dulu dia berani jer keluar masuk bilik.. Tapi kebelakangan ni , kalau dia nak gi mana mana .. mesti ajak aku punya ! Hurmm.. lebih lebih...

Bila Zahra menangis !

1:55 PTG
  Sejak masuk usia 5 bulan ni , malam je mesti menangis ! Beria punya nangis lak tuuu .. Dan kalau petang pon gitu ! Bukan nak susu pon.. ...

Anak ajar ayah !

8:28 PG
  Qhaliff dalam kereta , tak nak duduk dalam car seat dia.. Dah tak selesa agaknya.Kena cari yang baru pasni.. Car seat tu aku letak belak...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI