Qhaliff nampak hantu ?

5:59 PTG
  Dulu dia berani jer keluar masuk bilik.. Tapi kebelakangan ni , kalau dia nak gi mana mana .. mesti ajak aku punya ! Hurmm.. lebih lebih...

Bila Zahra menangis !

1:55 PTG
  Sejak masuk usia 5 bulan ni , malam je mesti menangis ! Beria punya nangis lak tuuu .. Dan kalau petang pon gitu ! Bukan nak susu pon.. ...

Anak ajar ayah !

8:28 PG
  Qhaliff dalam kereta , tak nak duduk dalam car seat dia.. Dah tak selesa agaknya.Kena cari yang baru pasni.. Car seat tu aku letak belak...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.