Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 28 Disember 2014

Baju baru KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


Direkabentuk oleh Denzel Yap. Kapal terbang AirBus milik Air Asia di bawah ni pon dia punya design.. Cun kan ?
image
image
Dan inilah baju rasmi hasilnya yang direka khas untuk Kelab Blogger Ben Ashaari untuk edisi 2014 yang mana edisi ini ditaja oleh Cosmoderm , yang telah menjadi penaja rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari untuk tahun 2015 nanti..
image
Nak beli ? InshaAllah akan dibuka untuk jualan juga nanti..

Terima kasih Denzel dan Cosmoderm.

Mengoda untuk digigit !

 

Grrr… Setiap hari , confirm kena gomol ngan aku ! Geram tengok cara dia memandang kita.. Macam takde perasaan tapi tenungan dia dalam ! Bila gomol dia , baru dia ketawa .. Kalau tak ? Dia pandang dan berlalu je pandangan tu.. Huhhh…

image

Sedar tak sedar , dah nak masuk 8 bulan .. 5 hb nanti , gi cucuk lagi.. Dan masih dok pk… nak cucuk tak bila usia cecah 1 tahun nanti ! Hurmm…

Cara mudah bantu mangsa banjir !

 

Tak perlu la sampai berpuluh ringgit untuk sumbang andai tak punya duit yang banyak.. RM1 pon dah memadai.. Bayangkan seorang dah RM1 .. Kalau 100 ribu orang ? 1 juta ? Haaa.. Sekurangnya anda dah pun membantu mereka selain mendoakan kesejahteraan mereka.. Kan kan ?

image

Mudah je caranya.. Gunakan telefon canggih anda itu kemudian melalui sms , taipkan BANJIR<jarak><amaun>  dan hantarkan ke 13999. Haa.. Settle !! Apa ? Tak paham ? Taip BANJIR 20 dan send ke 13999 !! Kalau nak derma RM20 laa.. hehehe.. Kalau RM1 , taip je 1 .. selesai !

Terima kasih atas bantuan anda.. Aku wakilkan mereka.. hehehe ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI