Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 21 Januari 2015

Aku nak sewakan kamera !

 

Entah gatal tangan aku.. aku try pasang bateri dan tukar lens pada kamera Sony Alpha 5000 aku yang ‘rosak’ akibat jatuh dari tangga ! Dan ..

image

Daannnn ! Cantik je dia hidup … Huhhhh..

image

Lens je rosak rupanya ! Boleh tahan lasak kamera ni rupanya .. Hurmmmm… Aku nak beli lens baru pastu sewakan kamera ni ! Kot la ada blogger tak mampu nak beli kamera dslr nak gi bercuti atau event.. leh je sewa kat aku kan ? Er , sehari berapa ? Hurmmm.. RM50 ok kottt.. Hahahaha.. Lagi berhari lagi murah la kan ? Lalalalala..

Bisnes di mana mana ..

6 komen :

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

selalunya mcm tu lah.. kit lens yg datang sekali dengan kamera selalunya plastik je.. kalau jatuh kemungkinan sistem focus dia dh rosak atau tak boleh putar langsung sbb tersangku. beli lens lain la.. amik yg 10-35mm. nanti ambik gambar pemandangan cantik :)

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah masih boleh guna.. Tapi klu nk sewa gopro bulan 5 nnt bisa x? ngee

ajim (kerusiburok) berkata... [Reply to comment]

nanti dah ready kamera tuh, jangn lupa promote kat blog ye abg ben. nnt bole saya sewa bulan 9 nanti! :)

aKSARAfENDI berkata... [Reply to comment]

mcm mnarik je..bole sewa buat gi bali ni..hahaha

Anil Wanina berkata... [Reply to comment]

nak sewaaaaaaaa... ^_^

Iera Lee berkata... [Reply to comment]

kita pun nak sewa.. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI