Aku nak sewakan kamera !

 

Entah gatal tangan aku.. aku try pasang bateri dan tukar lens pada kamera Sony Alpha 5000 aku yang ‘rosak’ akibat jatuh dari tangga ! Dan ..

image

Daannnn ! Cantik je dia hidup … Huhhhh..

image

Lens je rosak rupanya ! Boleh tahan lasak kamera ni rupanya .. Hurmmmm… Aku nak beli lens baru pastu sewakan kamera ni ! Kot la ada blogger tak mampu nak beli kamera dslr nak gi bercuti atau event.. leh je sewa kat aku kan ? Er , sehari berapa ? Hurmmm.. RM50 ok kottt.. Hahahaha.. Lagi berhari lagi murah la kan ? Lalalalala..

Bisnes di mana mana ..

6 ulasan:

  1. selalunya mcm tu lah.. kit lens yg datang sekali dengan kamera selalunya plastik je.. kalau jatuh kemungkinan sistem focus dia dh rosak atau tak boleh putar langsung sbb tersangku. beli lens lain la.. amik yg 10-35mm. nanti ambik gambar pemandangan cantik :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah masih boleh guna.. Tapi klu nk sewa gopro bulan 5 nnt bisa x? ngee

    BalasPadam
  3. nanti dah ready kamera tuh, jangn lupa promote kat blog ye abg ben. nnt bole saya sewa bulan 9 nanti! :)

    BalasPadam
  4. mcm mnarik je..bole sewa buat gi bali ni..hahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.