Aku tebalkan muka akhirnya !

 

“ Er… Nak pinjam duit boleh tak ? “ .

Kedua dua anak dara di bawah ni , terkedu kejap ! Mesti terfikir apahal aku nak pinjam duit kat student ni ? Hahahaha .. Aku pun nak test gak.. Hahaha.. Apakah sanggup nak bagi pinjam duit !

image

Fatin Bella dan Emas Putih

Tengok muka masing masing , macam cicak tertelan kapur ! Hahahaha.. Rileksss.. Bukan nak pinjam beribu pon.. Beratus pon tidak ! Berpuluh jauh sekali.. Nak pinjam RM5 jer pon ! Hehehe..

Apahal aku nak pinjam duit ? Ni gara gara nak gi tengok wayang ( Taken 3 )  tapi duit , kad ATM semua tertinggal di rumah ! Bawak dompet kosong jer ! Duit yang pinjam pun untuk bayar parking.. hehehe ..

Dan mereka pon beri la.. RM5… Alhamdulillah.. Touch N Go ada tapi sistem offline lak.. Adehh

13 ulasan:

  1. Hehehe aku pun pernah buat macam tu dulu. Memang tebal muka bro.

    BalasPadam
  2. Segannya...nasib baik smart..kalau tak, orang pun was-was nak bagi pinjam

    BalasPadam
  3. Mmg mcam kembo dua org ni.beza kat mata je..uzu mata sepet..hee.tapi dua2 cun.

    BalasPadam
  4. Mmg mcam kembo dua org ni.beza kat mata je..uzu mata sepet..hee.tapi dua2 cun.

    BalasPadam
  5. hehehe... itu memang pernah berlaku kadang kadang....

    BalasPadam
  6. mesti berpikir banyak kali kan nak susun kata2 untuk meminjam.. apa nak buat terpaksa laa menebalkan muka..

    BalasPadam
  7. memang mcm kembar kak uzu dgn fatin ni. uhuhuhu

    BalasPadam
  8. baru harinie teborak ngan membe tntg org yg pinjam duit.kalau sikit2 bolehla bagi halal.kalau ribu riban, mungkin sy akan terkezut mcm ayam berak kapur jua.haha.

    BalasPadam
  9. Hehehe nasib la Uzu ngan Aten baik jati hahhaa

    BalasPadam
  10. my gegirl pon.. =( acu sudu kat mulut dia , kemain dia tengok je dulu sudu tuu. sebab ritu ada bagi minum scott emulsion yg xde perisa.. memg rasa ikan betul laa.. dia dah trauma kot.. teheeee

    BalasPadam
  11. Pernah berlaku gaknkan time jmpa ng lysa F... Duit dlm poket rm1 je... Right?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009