Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 9 Januari 2015

Aku tebalkan muka akhirnya !

 

“ Er… Nak pinjam duit boleh tak ? “ .

Kedua dua anak dara di bawah ni , terkedu kejap ! Mesti terfikir apahal aku nak pinjam duit kat student ni ? Hahahaha .. Aku pun nak test gak.. Hahaha.. Apakah sanggup nak bagi pinjam duit !

image

Fatin Bella dan Emas Putih

Tengok muka masing masing , macam cicak tertelan kapur ! Hahahaha.. Rileksss.. Bukan nak pinjam beribu pon.. Beratus pon tidak ! Berpuluh jauh sekali.. Nak pinjam RM5 jer pon ! Hehehe..

Apahal aku nak pinjam duit ? Ni gara gara nak gi tengok wayang ( Taken 3 )  tapi duit , kad ATM semua tertinggal di rumah ! Bawak dompet kosong jer ! Duit yang pinjam pun untuk bayar parking.. hehehe ..

Dan mereka pon beri la.. RM5… Alhamdulillah.. Touch N Go ada tapi sistem offline lak.. Adehh

13 komen :

The Red Rambutan berkata... [Reply to comment]

Hehehe aku pun pernah buat macam tu dulu. Memang tebal muka bro.

acik watie berkata... [Reply to comment]

Segannya...nasib baik smart..kalau tak, orang pun was-was nak bagi pinjam

ezzyra berkata... [Reply to comment]

Mmg mcam kembo dua org ni.beza kat mata je..uzu mata sepet..hee.tapi dua2 cun.

ezzyra berkata... [Reply to comment]

Mmg mcam kembo dua org ni.beza kat mata je..uzu mata sepet..hee.tapi dua2 cun.

Miera Nadhirah Tan berkata... [Reply to comment]

hehehe... itu memang pernah berlaku kadang kadang....

izzeyda berkata... [Reply to comment]

mesti berpikir banyak kali kan nak susun kata2 untuk meminjam.. apa nak buat terpaksa laa menebalkan muka..

miminadam berkata... [Reply to comment]

memang mcm kembar kak uzu dgn fatin ni. uhuhuhu

CT Humairah berkata... [Reply to comment]

hhehe rm5 beres aje hehe..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata... [Reply to comment]

baru harinie teborak ngan membe tntg org yg pinjam duit.kalau sikit2 bolehla bagi halal.kalau ribu riban, mungkin sy akan terkezut mcm ayam berak kapur jua.haha.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hehehe nasib la Uzu ngan Aten baik jati hahhaa

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

lawa depa nie. hehe

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

my gegirl pon.. =( acu sudu kat mulut dia , kemain dia tengok je dulu sudu tuu. sebab ritu ada bagi minum scott emulsion yg xde perisa.. memg rasa ikan betul laa.. dia dah trauma kot.. teheeee

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Pernah berlaku gaknkan time jmpa ng lysa F... Duit dlm poket rm1 je... Right?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI