Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 24 Januari 2015

Anak manja daddy !

 

Dah mula nak mengikut daddy dah ! Nasib baik tak reti nak bercakap lagi.. tapi ngomel tu ada dah !

Makin lama tengok dia , makin geram nak gigit ! Hahahaa… Abang dia , macam tergugat dah ! Hurmmm.. Dah mula nak curi perhatian bapak dia ni ..

image

image

Hurmm.. Bila aku sibuk main ngan Zahra, dia ajak la aku ke dapur .. Main bola .. Apa saja asalkan layan dia ! Kalau tak dia jerit panggil aku ‘Atok’ atau ‘ Abang’ !

image

Hurmm.. Kalau gi mall , ginilah sekarang ! Dia lak lebih dari daddy dia .. Hurmm..

9 komen :

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

pandai along Qhaliff skrg, dah boleh diharap jaga adik, boleh bawa bakul barang dapur...
lepas ni bleh ler basuk kereta plak yer...hehe

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Abang tetap abang..tak gitu qhaliff..hehe..

syikin maarop berkata... [Reply to comment]

sangat comel!~ didoakan Zahra dan abangnya menjadi anak soleh dan solehah. Amiin :)

Nurul Huda berkata... [Reply to comment]

Along boleh dah tolong apa-apa yang patut di dapur ni.

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

tu yg best if anak sulung boy... =) automatic jadi protective..

syira yaya berkata... [Reply to comment]

Comelnya diaorang :)

indah hiasan berkata... [Reply to comment]

miahahahhaha..atok atau abang..x tahannn...pandai sungguh qhaliff...

Mieza Suhaini berkata... [Reply to comment]

jemput singgah :)

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Daddy's girl...Biasa anak pompuan anak ayah la kan hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI