Anak manja daddy !

 

Dah mula nak mengikut daddy dah ! Nasib baik tak reti nak bercakap lagi.. tapi ngomel tu ada dah !

Makin lama tengok dia , makin geram nak gigit ! Hahahaa… Abang dia , macam tergugat dah ! Hurmmm.. Dah mula nak curi perhatian bapak dia ni ..

image

image

Hurmm.. Bila aku sibuk main ngan Zahra, dia ajak la aku ke dapur .. Main bola .. Apa saja asalkan layan dia ! Kalau tak dia jerit panggil aku ‘Atok’ atau ‘ Abang’ !

image

Hurmm.. Kalau gi mall , ginilah sekarang ! Dia lak lebih dari daddy dia .. Hurmm..

9 ulasan:

  1. pandai along Qhaliff skrg, dah boleh diharap jaga adik, boleh bawa bakul barang dapur...
    lepas ni bleh ler basuk kereta plak yer...hehe

    BalasPadam
  2. Abang tetap abang..tak gitu qhaliff..hehe..

    BalasPadam
  3. sangat comel!~ didoakan Zahra dan abangnya menjadi anak soleh dan solehah. Amiin :)

    BalasPadam
  4. Along boleh dah tolong apa-apa yang patut di dapur ni.

    BalasPadam
  5. tu yg best if anak sulung boy... =) automatic jadi protective..

    BalasPadam
  6. miahahahhaha..atok atau abang..x tahannn...pandai sungguh qhaliff...

    BalasPadam
  7. jemput singgah :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html

    BalasPadam
  8. Daddy's girl...Biasa anak pompuan anak ayah la kan hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009