Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 1 Januari 2015

Apa istimewanya setiap 1hb Januari ??

 

Saja wat macam tak ingat.. Hahahaha.. Perempuan kannn.. Peka dengan tarikh terutama tarikh gaji keluar ! Hahahaha ..

Dan tepat 12 tengah malam .. Aku tarik Qhaliff dan Zahra , kiss pipi wife sambil ucap selamat pada dia .. Hehehehee.. Special ! Dapat 3 kiss gituuu.. kan kan ?

image

Hehehe.. Ucapan ? Hurm… Aku whatsapp je la.. Kang aku tulis dalam ni , ada yang pinjam lak.. Hehehehehe….

Selamat Ulang Tahun Kelahiran , Sayang… Yang ke … hehehe .. XX..

12 komen :

Faten Meera berkata... [Reply to comment]

bang, besday saya same dgn wife abg. yg bezanya hadiah hari jadi. heee, teringin nak dgr suami sendiri wish utk saya. heee. tp tak kahwin lagi. doakan saya kahwin tahun ni. itu azam saya.

happy besday buat wife abg ben. semoga sihat selalu dan semoga bahagia disamping abg ben, qhaliff, dan zahra. wish me too abg ben. heeee

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Selamat Hari Lahir buat wife abg Ben.
Moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..
Nampaknya kita share tarikh ni.. cuma catatan berbeza.. tarikh ni merupakan anniversary saya..
Moga kita semua di bawah lindunganNYA..

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

Wahhhh same bulan dgn aku kih3 ...happy birthday kzila yg ke ++ :)

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Happy birthday kak zila!
irrayyan.com

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

So sweet.
Nanti boleh la celebrate Januaries babies pula. eh...

Najib Ariyan berkata... [Reply to comment]

SELAMAT HARI JADI untuk isteri Ben dan

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

Sis Lin berkata... [Reply to comment]

Selamat hari lahir buat Zila..
MOga kebahagiaan senantiasa bersama insan2 tersayang dunia dn akhirat..
Aamiinn ...

Ciumkan Zila untuk aku kekekeke..

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

happy birthday 2 ur wife.. semoga dimurahkn rezeki, diberi kesihatan yg baik & kebahagiaan dunia + akhirat. aminn..

Mas Zull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum papa ben...selamat hari lahir buat isteri zila isteri ben yer...semoga diberikan keberkatan dan semua yang membahagiakan...

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Hepi besday kak zila. Moga panjang umur dan murah rezeki.. tahun depan dapat baby lagi.. ehhhh hahahhaha

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Sweet sangatt..anyoynyoo

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

nikmat berumah dan tangga. hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI