Apa istimewanya setiap 1hb Januari ??

 

Saja wat macam tak ingat.. Hahahaha.. Perempuan kannn.. Peka dengan tarikh terutama tarikh gaji keluar ! Hahahaha ..

Dan tepat 12 tengah malam .. Aku tarik Qhaliff dan Zahra , kiss pipi wife sambil ucap selamat pada dia .. Hehehehee.. Special ! Dapat 3 kiss gituuu.. kan kan ?

image

Hehehe.. Ucapan ? Hurm… Aku whatsapp je la.. Kang aku tulis dalam ni , ada yang pinjam lak.. Hehehehehe….

Selamat Ulang Tahun Kelahiran , Sayang… Yang ke … hehehe .. XX..

12 ulasan:

  1. bang, besday saya same dgn wife abg. yg bezanya hadiah hari jadi. heee, teringin nak dgr suami sendiri wish utk saya. heee. tp tak kahwin lagi. doakan saya kahwin tahun ni. itu azam saya.

    happy besday buat wife abg ben. semoga sihat selalu dan semoga bahagia disamping abg ben, qhaliff, dan zahra. wish me too abg ben. heeee

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Lahir buat wife abg Ben.
    Moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..
    Nampaknya kita share tarikh ni.. cuma catatan berbeza.. tarikh ni merupakan anniversary saya..
    Moga kita semua di bawah lindunganNYA..

    BalasPadam
  3. Wahhhh same bulan dgn aku kih3 ...happy birthday kzila yg ke ++ :)

    BalasPadam
  4. So sweet.
    Nanti boleh la celebrate Januaries babies pula. eh...

    BalasPadam
  5. SELAMAT HARI JADI untuk isteri Ben dan

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    BalasPadam
  6. Selamat hari lahir buat Zila..
    MOga kebahagiaan senantiasa bersama insan2 tersayang dunia dn akhirat..
    Aamiinn ...

    Ciumkan Zila untuk aku kekekeke..

    BalasPadam
  7. happy birthday 2 ur wife.. semoga dimurahkn rezeki, diberi kesihatan yg baik & kebahagiaan dunia + akhirat. aminn..

    BalasPadam
  8. assalamualaikum papa ben...selamat hari lahir buat isteri zila isteri ben yer...semoga diberikan keberkatan dan semua yang membahagiakan...

    BalasPadam
  9. Hepi besday kak zila. Moga panjang umur dan murah rezeki.. tahun depan dapat baby lagi.. ehhhh hahahhaha

    BalasPadam
  10. nikmat berumah dan tangga. hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.