Bila kawan ajak lepak !

 

Bersungguh-sungguh set masa , hari dan tempat ! Bila tiba masanya , datang berkumpul di lokasi seperti yang dirancang. Memasing nampak kacak dan bergaya ! Cari port yang best untuk cuci mata.. heheheh .. Cuci mata jer !

Tapi segalanya rosak ! Rosakkkkk ! Rosakkkkk !! Dek kerana apa ? Kerana ..

    image

Kaaannnn .. Maka sila wujudkan undang undang bila melepak ! Sila letak handphone atas meja di depan rakan rakan.. Sapa pegang , dia kena ‘open table’ ! Amacam ?

Tapi.. bila keluar dengan anak bini ? Ngan awek dah 1 tahun lebih kenal , camana lak ? Hahahaha .. Adehhh

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.