Bila Qhaliff dan Zahra seusia !

 

image image

Hurmm.. Qhaliff memang sangat periang ! Berbeza dengan Zahra yang kena gi bergurau senda dengan dia terlebih dahulu , baru nak senyum !

Ternyata di usia yang sama , Qhaliff lebih mudah didekati.. Hehehe.. Agaknya ikut perangai aku di usia kecik dulu niiii.. Hehehe.. Besar besar je payah sikit.. Bukan apa , kang orang kata kita mengedik lak kan ? Haaaa..

Zahra ? Hurmm.. masamnya ikut mak dia .. Ok , aku nak tidur luar dulu .. hahahaha ..

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.