Boikot restoran sokong merokok !

 

Tadi di Giant , Bandar Baru Nilai. Plan nak makan kat situ setelah gi klinik bua pemeriksaan Qhaliff.. Segalanya terbantut bila salah seorang pelanggan di situ dengan selamba nyalakan rokoknya dan merokok tanpa rasa bersalah !

Alangkah dungunya manusia tu .. Tak ke dia sedar ada ramai anak kecil kat situ ? Mereka yang datang makan kat situ kebanyakkan berkeluarga.. Takkan tak tahu kot ?? Ke buta hati dah ?

image

Lepas tu , cerita banyak tarakkk … Angkut barang barang.. dukung Qhaliff , keluar dari restoran tu.. Hurmm..

Sedih… Makin pentingkan diri manusia zaman sekarang..

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.