Boleh bankrupt aku macam ni !

 

Kelajuan dan kecairan kredit internet aku , seiring ! Hahahahha .. Adoiyaiii … Masak la cam ni oiiiii ! Sehari , 1GB.. RM15 ! Kalau sebulan ada 30 hari ? Nasib baik sebulan takde 40 hari.. kalau ada ??? Aku dah confirm cari kerja part time .. jadi pam attendent ! Huhhhh..

image

Youtube ? Mana daatangggg… Qhaliff jarang nak usik hp aku ni sebab dia ada hp dia sendiri woiii !

Apa nak buat.. dah terpaksa ! Dah ini jalan yang aku guna untuk cari makan.. Suka atau tidak , aku kena telan jugak laaaa ! Huhuhuh.. Beginilah nasib , dirikuuuu yang .. er , tak la malang.. hehe.. Tak baik kata diri malang .. kan ? Kena doa baik baik ..

Celcom… Kalau ada nampak nombor 019345xxxx mesej untuk top up internet , sila maklumkan yang server awak down yer.. Tak larat saya dok top up kredit , pastu guna dok layan web Celcom jer.. Boleh yer ? “

6 ulasan:

  1. http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul klik ni ya..salam maulidur rasul
    Etuza tag ya ..maulidur rasul ...
    tak apa banyakkan sabar

    BalasPadam
  2. sudah byk saya baca komen2 pengguna celcom dlm forum dan fb group tentang masalah ni.celcom mmg cepat habis data walau guna dlm masa yg singkat.mungkin tuan boleh pertimbangkan utk guna sykt telekomunikasi yg lain

    BalasPadam
  3. Sabar jelah.. apa nak buat..

    BalasPadam
  4. ben.. setakat ni lisa mawar biru xd maklum apa2 ttg celcom kan. so cuba guna red one / tune talk.. sebab untuk handphone aku guna tu je. tapi kalau kat rumah, aku gunakan streamyx je..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.