Dah pandai ‘berlakon’ !

 

Sekarang ni , dia dah pandai wooo !! Tengok gambar ni . dia nampak seperti selamba je kan ? Ala ala gambar candid !

image

Ok.. Menurut wife aku yang snap gambar ni , Qhaliff terus meluru ke arah dia dan mintak nak tengok gambar yang wife amik tu !! Maknanya , dia tau kamera menghala ke arah dia dan amik gambar dia sedang buai adik dia tu !! Ini bermakna , dia berlakon je laaa .. Hahahahah .. Adoiyaiii ..

Budak budak sekarang ni , dah cukup advance dah ! Tau jee apa yang berlaku dengan dia .. hurmm..

5 ulasan:

  1. hehehe slalu sangat jadi mangsa kamera.. sesekali berlakon laa plak.. boleh jadi pelakon kanak2 terbaik nih.. hahaha.. Qhaliff2..

    BalasPadam
  2. hahaha.. sama sangat dengan hafidh. memang fasa dorang gini kot.

    Jom cuci mata di blog saya "untuk modern mom"

    BalasPadam
  3. budak-budak sakarang. macam-macam

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009