Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 5 Januari 2015

Dah pandai ‘berlakon’ !

 

Sekarang ni , dia dah pandai wooo !! Tengok gambar ni . dia nampak seperti selamba je kan ? Ala ala gambar candid !

image

Ok.. Menurut wife aku yang snap gambar ni , Qhaliff terus meluru ke arah dia dan mintak nak tengok gambar yang wife amik tu !! Maknanya , dia tau kamera menghala ke arah dia dan amik gambar dia sedang buai adik dia tu !! Ini bermakna , dia berlakon je laaa .. Hahahahah .. Adoiyaiii ..

Budak budak sekarang ni , dah cukup advance dah ! Tau jee apa yang berlaku dengan dia .. hurmm..

5 komen :

yayang laling berkata... [Reply to comment]

comey:)

izzeyda berkata... [Reply to comment]

hehehe slalu sangat jadi mangsa kamera.. sesekali berlakon laa plak.. boleh jadi pelakon kanak2 terbaik nih.. hahaha.. Qhaliff2..

Allene ALineWorks berkata... [Reply to comment]

hahaha.. sama sangat dengan hafidh. memang fasa dorang gini kot.

Jom cuci mata di blog saya "untuk modern mom"

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

budak-budak sakarang. macam-macam

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Pandainyerr bang long..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI