Dah pandai sakat daddy dia !

 

Qhaliff , nak ikut daddy tak ? Kita keluar.. Cepat mandi ! .. “. Bila kata gitu jer terus dia cepat cepat cari tuala dia dan..

Joomm..”.

Selepas mandi , dia cepat cepat siap dan tunggu aku. Kalau aku lambat , dah pandai dahhhhh suruh cepat…

Baaa..baaa… Ayahhh… Daddyy…”. Semua keluar dari mulut dia ! Kalau aku wat tak tau ? Wat dek jerrrr.. Inilah aku dapat tadi dan tadi lagi !!

Atoookkkkkkkk… “.

Aku tergamam ! Amboiiiii…

image

7 ulasan:

  1. Wahhh pandai eh sakat daddy qhaliff ni
    irrayyan.com

    BalasPadam
  2. hahahaha....qhaliff...qhaliff... *geleng kepala*

    BalasPadam
  3. hahaha.. kan dah kena sakat dengan Qhaliff..

    BalasPadam
  4. comelnye, smart je rambut die cam dah sekolah...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009