Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 22 Januari 2015

Dah pandai sakat daddy dia !

 

Qhaliff , nak ikut daddy tak ? Kita keluar.. Cepat mandi ! .. “. Bila kata gitu jer terus dia cepat cepat cari tuala dia dan..

Joomm..”.

Selepas mandi , dia cepat cepat siap dan tunggu aku. Kalau aku lambat , dah pandai dahhhhh suruh cepat…

Baaa..baaa… Ayahhh… Daddyy…”. Semua keluar dari mulut dia ! Kalau aku wat tak tau ? Wat dek jerrrr.. Inilah aku dapat tadi dan tadi lagi !!

Atoookkkkkkkk… “.

Aku tergamam ! Amboiiiii…

image

7 komen :

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Wahhh pandai eh sakat daddy qhaliff ni
irrayyan.com

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

comeynye dia bt muka gtu

sYiRa LoKMaN berkata... [Reply to comment]

npe la comel sgt ni

Putera Zach berkata... [Reply to comment]

sabo je lah....

~ Ain Dania ~ berkata... [Reply to comment]

hahahaha....qhaliff...qhaliff... *geleng kepala*

izzeyda berkata... [Reply to comment]

hahaha.. kan dah kena sakat dengan Qhaliff..

huda berkata... [Reply to comment]

comelnye, smart je rambut die cam dah sekolah...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI