Demam semula ..

 

 

image

Hurmm.. kena gi hospital gini.. dah 3 hari tak ok lagi.. On off on off demam .. Hurmm..

Banyak kerja tergendala ..

6 ulasan:

  1. kesiannya qhaliff.
    pergi hospital cepat.
    auntie doakan qhaliff cpt sembuh.

    BalasPadam
  2. bila demam kejap on kejap off better pegi check kat klinik atau hospital.. bahaya jugak demam on off nih..

    BalasPadam
  3. eh..kena bwk g hospital gak tu ben..jgn biarkan demam kalau lbh 2 ari..
    auntie doakan qhaliff cepat sembuh dan keje2 yg tergendala bleh la settle cepta..;)

    BalasPadam
  4. Ben, request doc check darah Qhalif....
    Sekarang nie mcm2 jenis demam ada. My Eilman masa umur 3thn pernah kena gini. Ingat kan denggi tapi rupanya influenza A. Patutlaaa doc klinik bg antibiotic tak baik-baik. Hosp bagi ubat antiviral.
    Alhamdulillah... Lepas tu cepat kebah.
    Moga Qhalif cepat sembuh dan menceriakan Ben sekeluarga. Aamiin....

    BalasPadam
  5. aunty doakan qhaliff moga cepat sihat dan sembuh, amin

    BalasPadam
  6. Salam ben, kalau gi hospital roger2 lah.. Nilai medical center pon senang... Apa2 bgtau adi ye.. Tgh malam pon takpe..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009