Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Januari 2015

Demam semula ..

 

 

image

Hurmm.. kena gi hospital gini.. dah 3 hari tak ok lagi.. On off on off demam .. Hurmm..

Banyak kerja tergendala ..

6 komen :

yayang laling berkata... [Reply to comment]

kesiannya qhaliff.
pergi hospital cepat.
auntie doakan qhaliff cpt sembuh.

izzeyda berkata... [Reply to comment]

bila demam kejap on kejap off better pegi check kat klinik atau hospital.. bahaya jugak demam on off nih..

ummi zayda berkata... [Reply to comment]

eh..kena bwk g hospital gak tu ben..jgn biarkan demam kalau lbh 2 ari..
auntie doakan qhaliff cepat sembuh dan keje2 yg tergendala bleh la settle cepta..;)

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Ben, request doc check darah Qhalif....
Sekarang nie mcm2 jenis demam ada. My Eilman masa umur 3thn pernah kena gini. Ingat kan denggi tapi rupanya influenza A. Patutlaaa doc klinik bg antibiotic tak baik-baik. Hosp bagi ubat antiviral.
Alhamdulillah... Lepas tu cepat kebah.
Moga Qhalif cepat sembuh dan menceriakan Ben sekeluarga. Aamiin....

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

aunty doakan qhaliff moga cepat sihat dan sembuh, amin

addygagah berkata... [Reply to comment]

Salam ben, kalau gi hospital roger2 lah.. Nilai medical center pon senang... Apa2 bgtau adi ye.. Tgh malam pon takpe..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI