Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 15 Januari 2015

Di kala Qhaliff demam ..

 

image

Hurm.. sian dia .. Aku pon macam nak demam gak ni ! Hurmm.. Manakala , si kecik mula mengambil alih segalanya dalam rumah ni ! Dia dah nak jadi mem besar ! Boleh ke sana sini dengan lajunyaaa …

image image

Gi check doktor tadi.. dia kata demam tak sangat tapi dia punya gaya demam petang tadi mengigil ngigil ! Hurmmm..

Sekarang hampir jam 2 pagi .. Qhaliff kelihatan dah macam ok.. Demam dia kebah dah dan handphone aku kembali jadi mangsa dia .. Youtube ! Hurmmm…

Dan aku .. kepala makin berat ! Aku kena check doktor.. Mana agen insuran aku ??? Adeh….

Apa yang berlaku pada aku , seolah sedang bermimpi !

5 komen :

Qhairi Hasan berkata... [Reply to comment]

Penting insurans ni kan. Saya pun baru ambik insurans takaful ni. dengan blogger pemes hami asraff. hari tu pergi hospital pun dah foc.

Anil Wanina berkata... [Reply to comment]

abang qhaliff deman, zahra terus jadi queen ye.. ^_^

get well soon abg qhaliff ye..

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

dua-dua nmpk sihat tu..hihi

ditoko kita berkata... [Reply to comment]

kunjungan perdana, salam perkenalan :)

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

GWS. mmg musim skrg ni. Anak-anak saya pun sama. Skrg kasik tabur bawang merah potong2. Biar virus di NYAHKAN hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI