Di kala Qhaliff demam ..

 

image

Hurm.. sian dia .. Aku pon macam nak demam gak ni ! Hurmm.. Manakala , si kecik mula mengambil alih segalanya dalam rumah ni ! Dia dah nak jadi mem besar ! Boleh ke sana sini dengan lajunyaaa …

image image

Gi check doktor tadi.. dia kata demam tak sangat tapi dia punya gaya demam petang tadi mengigil ngigil ! Hurmmm..

Sekarang hampir jam 2 pagi .. Qhaliff kelihatan dah macam ok.. Demam dia kebah dah dan handphone aku kembali jadi mangsa dia .. Youtube ! Hurmmm…

Dan aku .. kepala makin berat ! Aku kena check doktor.. Mana agen insuran aku ??? Adeh….

Apa yang berlaku pada aku , seolah sedang bermimpi !

5 ulasan:

  1. Penting insurans ni kan. Saya pun baru ambik insurans takaful ni. dengan blogger pemes hami asraff. hari tu pergi hospital pun dah foc.

    BalasPadam
  2. abang qhaliff deman, zahra terus jadi queen ye.. ^_^

    get well soon abg qhaliff ye..

    BalasPadam
  3. kunjungan perdana, salam perkenalan :)

    BalasPadam
  4. GWS. mmg musim skrg ni. Anak-anak saya pun sama. Skrg kasik tabur bawang merah potong2. Biar virus di NYAHKAN hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009