Kenangan Terindah 2014 sebagai blogger !

 

Seperti ramai yang tahu.. Aku berpeluang ke Paris dan Toulouse di Perancis. Bukan sebab dapat melihat Eiffel Tower depan mata saja tapi berpeluang masuk ke dalam kilang AirBus yang mana tak semua orang berpeluang merasai pengalaman yang aku rasai..

 image

image

image

Dan paling best sekali , balik terus ke Klia dari kilang AirBus ni  dengan kapal terbang baru .. bau kedai lagi okeh ! !! Perghhh.. Dalam tu cuma ada blogger dan krew AirBus ! Bayangkan betapa bertuahnya bergelar blogger ni ! Huhuhu..

image

image

Semoga 2015 membawa lebih membawa kejayaan pada aku.. Hehehe.. InshaAllah ..

Selamat Menyambut Tahun Baru 2015 !

6 ulasan:

  1. Selamat menyambut tahun baru 2015 bro Ben

    BalasPadam
  2. Selamat menyambut tahun baru 2015 bro Ben

    BalasPadam
  3. Selamat Tahun Baru Sifu blog Ben Ashaari. yg dulu dan kini pun byk beri tunjuk ajar berkenaan blog ni pd ann. jasa mu ttp ku kenang.. hehehe semoga Allah dtgkan yg baik2 saje tahun ini dan jauhkan kita semua drpd segala musibah. Aamiin.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009