Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Januari 2015

Qhaliff minat Sony Xperia Z3 ??

 

Bersungguh dia mintak handphone aku.. Aku kasi wife punya , dia tak nak ! Wife punya Xperia Z2 , aku punya yang lama .. Pelik pulak tak naakkkk ..

Hurmm.. Bila bagi aku punya , bersungguh dia amik dan main jauh jauh ..Yang bagusnya , dia tak amik kalau aku tak bagi melalui tangan aku sendiri ! Dia pegang tangan aku , suruh amik handphone pastu bagi kat dia..

Tapi dia nak main sangat ke ???

image

Taakkk ! Dia nak tarik perhatian aku ! Dia amik pastu ajak main dengan dia dan handphone tu , di tangan dia ! Kalau dia amik phone wife , dia sorok dalam baju dia !

“ Manaa?? Manaaa ??? Hilangggg.. “. Padahal terang terang dia dok pegang handphone dalam baju dia haaa..

Perlukan perhatian ? Hurmmmm ..

4 komen :

izzeyda berkata... [Reply to comment]

mungkin dia rasa agak tersisih.. jadi dengan cara ni dia nak tarik perhatian mummy dan daddy..

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

Dia nak berkawan rasanya.. tp adik dia kecil lagi.. jadi, ajak daddy la.. betul x qhaliff? :)

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Lama tak singgah sini, Qhaliff jeles kata zara ke nie?

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Lama tak singgah sini, Qhaliff jeles kata zara ke nie?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI