Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 9 Januari 2015

Salak–Sepang dilanda banjir ?

 

Tiba-tiba mak aku call .. Dia tanya aku , kawasan tempat tinggal  aku banjirkah ? Erk , biar benar ? Tak tau apa apa aku ni ? Terus aku check whatsapp.. Ada mesej bergambar dari jiran jiran di dalam group !

image image

image

Hurmm… Dah berdekatan dengan rumah aku ni. Tak sangka lak air boleh naik kawasan ni .. Hurmm.. Harapnya takde yang serius .. Hurmm.. 

Di Pantai Timur ? Dengarnya Kuala Krai , Raub .. air naik ! Hurmm. Moga Allah lindungi kita semua ..

4 komen :

aKSARAfENDI berkata... [Reply to comment]

kdg2 kalau ptg tu risau gak balik keje time ujan lalu jln kg ke salak tggi..tmbah2 lg naik motor.penah jugak air laju dr kwsan tggi ke jln rya. rse motor trhoyonh hayang..

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

In Sha Allah x de pape

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

alamak..dekat dgn rumah abg ipar sya tu... tp xde dgr cerita apa2 lagi dari dia..

Azhari Azmi berkata... [Reply to comment]

blurpp ko duk sepang dah ke ?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI