Shawlaris Signature untuk anda !

 

ShawlarisSignature .. satu lagi ‘kedai’ untuk pengemar Shawl membeli belah dengan harga yang amat berpatutan ..

 

image

image

Shawl yang dijual di  ShawlarisSignature yang menepati syariat Islam yang bagi aku amatlah sesuai dipakai oleh semua golongan dan peringkat umur.

Shawlaris ini direka khas daripada fabrik terbaik agar lebih mudah dibentuk ketika memakainya , flowy dan nyaman. Elemen selesa dan anggun kedua-duanya direka pada Shawlaris Tulip, Lily serta Roses, berdasarkan Kualiti Patuh Syariah (SCQ).

fl sl3

Bagi yang ingin membeli secara online , bolehlah ke instagram ShawlarisSignature atau ke Facebook mereka , RIDOMA. Nak lagi best ? Boleh terus ke vendor ShawlarisSignature . Tonton je youtube Peta ke vendor SHAWLARIS ini..

 

7 ulasan:

  1. follow balik http://cikanggur10.blogspot.com/ terima kasih

    BalasPadam
  2. best2 kat entry nih...jom follow saya http://vitaminsihatmommyzila.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Shawl dari shawlaris memang kegemaran akak. Kain lembut, senang nak bentuk.memang akak suggest dekat wanita di luar sana untuk dapatkan koleksi shawl dari shawlaris

    BalasPadam
  4. Pilihan warna dan corak tudung kat sini semua menawan hati.memang tak rugi beli. Labuh terletak je bila pakai

    BalasPadam
  5. Tq abg ben. Makin ramai wanita tertarik dengan shawlaris

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009