Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 5 Januari 2015

Shawlaris Signature untuk anda !

 

ShawlarisSignature .. satu lagi ‘kedai’ untuk pengemar Shawl membeli belah dengan harga yang amat berpatutan ..

 

image

image

Shawl yang dijual di  ShawlarisSignature yang menepati syariat Islam yang bagi aku amatlah sesuai dipakai oleh semua golongan dan peringkat umur.

Shawlaris ini direka khas daripada fabrik terbaik agar lebih mudah dibentuk ketika memakainya , flowy dan nyaman. Elemen selesa dan anggun kedua-duanya direka pada Shawlaris Tulip, Lily serta Roses, berdasarkan Kualiti Patuh Syariah (SCQ).

fl sl3

Bagi yang ingin membeli secara online , bolehlah ke instagram ShawlarisSignature atau ke Facebook mereka , RIDOMA. Nak lagi best ? Boleh terus ke vendor ShawlarisSignature . Tonton je youtube Peta ke vendor SHAWLARIS ini..

 

7 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

Ini yang nak terus terjah ni...

Cik Anggur berkata... [Reply to comment]

follow balik http://cikanggur10.blogspot.com/ terima kasih

zila mokhtar berkata... [Reply to comment]

best2 kat entry nih...jom follow saya http://vitaminsihatmommyzila.blogspot.com

nur hazlin berkata... [Reply to comment]

Shawl dari shawlaris memang kegemaran akak. Kain lembut, senang nak bentuk.memang akak suggest dekat wanita di luar sana untuk dapatkan koleksi shawl dari shawlaris

mumy balqishah berkata... [Reply to comment]

Pilihan warna dan corak tudung kat sini semua menawan hati.memang tak rugi beli. Labuh terletak je bila pakai

ridoma berkata... [Reply to comment]

Tq abg ben. Makin ramai wanita tertarik dengan shawlaris

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Terbaikk jom terjah .

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI