Thai Tom Yam Kung pilihan hati !

 

Dulu aku tak suka sungguh nak gi makan kat restoran ni tapi sejak dua menjam Ayer@8  ni meriah , TomYamKung pilihan hati aku terutama kalau nak makan tengahari ! Juadah banyak pilihan dan harga pon masuk akal la.. hehehe ..

Kalau dah lepas tengahari , maka boleh la order menu yang tertera di dalam kad menu.. hehehe.. Ada yang ada.. ada yang dah abis ! Dia kata laaa .. hehehe.. Ke aku yg salah dengar ? Hurmm  ..

Antara kegemaran aku ialah ..

image

Feveret Qhaliff ni.. Kalau nak makan berat , boleh try pilihan aku ni .. Pedas tapi sedap !

image

Atau pilihan wife aku.. Aku tak sempat rasa yang ni .. heee.

image

Kelmarin aku interview dengan wartawan Berita Harian pon aku pilih tempat ni untuk bergambar .. untuk dimasukkan ke dalam Berita Minggu nanti .. InshaAllah ..

Bagi yang nak meniaga makan tu.. Jangan cekik darah.. Biar lambat untung tapi laris , kan ?

12 ulasan:

  1. sedapnya feveret qhaliff tue..

    BalasPadam
  2. wah bestnya dapat pergi makan. makanan pun nampak unik..
    http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html

    BalasPadam
  3. xpnh lagi g mkn kat ayer8 tu.tkt nk masuk hahhaa

    BalasPadam
  4. Saya dh try tomyamkung di ayer8 tu!
    sedap!

    Kangkung crispy tu mcm cucur je rasa.
    Org yg xmakan sayur rasanya bole try kangkung cripsy tu. :D

    Next time, abg ben bole try telur goreng keropok dia! sedap! hahha.

    BalasPadam
  5. betul tu bro ben...jangan mahal sangat janji sedap

    BalasPadam
  6. macam kedai tomyam kung putrajaya je..

    BalasPadam
  7. salams aben, dekat mana lokasinya?

    BalasPadam
  8. cuba cari kedai tu tapi tak jumpa la..ada alamat lebih spesifik tak Abg Ben?

    BalasPadam
  9. klu dpn mata..semuanya aku baham..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009