Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 21 Januari 2015

Thai Tom Yam Kung pilihan hati !

 

Dulu aku tak suka sungguh nak gi makan kat restoran ni tapi sejak dua menjam Ayer@8  ni meriah , TomYamKung pilihan hati aku terutama kalau nak makan tengahari ! Juadah banyak pilihan dan harga pon masuk akal la.. hehehe ..

Kalau dah lepas tengahari , maka boleh la order menu yang tertera di dalam kad menu.. hehehe.. Ada yang ada.. ada yang dah abis ! Dia kata laaa .. hehehe.. Ke aku yg salah dengar ? Hurmm  ..

Antara kegemaran aku ialah ..

image

Feveret Qhaliff ni.. Kalau nak makan berat , boleh try pilihan aku ni .. Pedas tapi sedap !

image

Atau pilihan wife aku.. Aku tak sempat rasa yang ni .. heee.

image

Kelmarin aku interview dengan wartawan Berita Harian pon aku pilih tempat ni untuk bergambar .. untuk dimasukkan ke dalam Berita Minggu nanti .. InshaAllah ..

Bagi yang nak meniaga makan tu.. Jangan cekik darah.. Biar lambat untung tapi laris , kan ?

12 komen :

khaty aiman berkata... [Reply to comment]

sedapnya feveret qhaliff tue..

NJihe.am berkata... [Reply to comment]

wah bestnya dapat pergi makan. makanan pun nampak unik..
http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

xpnh lagi g mkn kat ayer8 tu.tkt nk masuk hahhaa

Dilla Haris berkata... [Reply to comment]

Saya dh try tomyamkung di ayer8 tu!
sedap!

Kangkung crispy tu mcm cucur je rasa.
Org yg xmakan sayur rasanya bole try kangkung cripsy tu. :D

Next time, abg ben bole try telur goreng keropok dia! sedap! hahha.

aRz MoHa berkata... [Reply to comment]

betul tu bro ben...jangan mahal sangat janji sedap

Wan Fatihanum Wan Rusli berkata... [Reply to comment]

macam kedai tomyam kung putrajaya je..

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

salams aben, dekat mana lokasinya?

umi's cup cake berkata... [Reply to comment]

cuba cari kedai tu tapi tak jumpa la..ada alamat lebih spesifik tak Abg Ben?

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Kat mana restoran ni ben?

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to comment]

Kat mana restoran ni ben?

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

klu dpn mata..semuanya aku baham..

Axsrie + Axssue berkata... [Reply to comment]

Sedapnya!

www.puasbeli.com

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI