Tiada lagi ‘torch light’ kesayangan !

 

Sehari selepas aku beli bateri Enegizer , dapat free torch light yang bercahayakan HID . alaaa.. yang lampu putih tu laaa .. Sempat dia jeling kat bateri tu dan aku dah tau apa dalam kepala dia..

Sampai rumah , dia mintak ! Sejak tu , dia tak berenggang dengan lampu suluh tu.. hinggalahhh satu pagi ..

image

Dia amik tool box dan serahkan kat aku..

“ Osaakkkkk.. “.

Aku tak dapat tangkap memula.. Pastu wife bagita yang torch light dah tak menyala.. Hurmm.. Aku pon try la belek.. Sah laa.. Rosak ! Menda murah.. Eh , menda free.. hurmm.. Sian pulak aku tengok muka dia.. Bersungguh suruh repair..

Aku selongkar almari.. Cari lampu suluh dan bagi dia .. Yang sama tapi lebih bersize dewasa.. Hehehe .. Dan nasib lampu suluh tu ? Hurmm..

image

Dijumpai di tangga.. Apakah dapat madu sepah di buang ???

image

Pun tidak ! Hehehehe… Lampu suluh tu dia tak minat ! Dia nak size kecik gak .. Hurm… nanti gi beli lagi la.. sian pulak dia .. Walaupun tak mintak , tapi tau la dia kalau dah sayangkan barang mainan dia ..

Teringat pulak Ultraman dia .. Entah mana hilang dah .. Adehhh..

4 ulasan:

  1. hahaha samalah hazziq pun. tp instate of torch light hazziq nih penggemar car. sianlah qhaliff cptlah papa belikan bateri baru tuh :p

    BalasPadam
  2. alaa siannya dah rosak plak..

    BalasPadam
  3. nasib dia tak mintak jugak torchlight tu, kalau tak. masakkk.. haha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.