Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 23 Januari 2015

Wife tersentap ??

 

" Perabot tak sampai lg ke ? Meh sini resit. Nak cari no tel dia.. Nak call.. Huhh..Janji 10 hari.. Ni belas hari dah.. Ni aku malas dengan beli kat karnival ! Janji manis semacam ! Dah bayar , terus slow .. Huhhh.. ".

Wife bagi resit dengan pantas untuk elakkan taik telinganya cair mendengar bebelan aku.

"Hurm..mana pulak no tel penjual ari tu.. Ahhaaa..Nii..Ada pun.. Dua sekali lak tu.. Bagus bagus ! Meh aku sembur skittt ! ". Bisik hati aku..

Terus dial no tu.. Telefon berbunyi dan dijawab..

" Helooo.. Kedai perabot.. Saya ada beli sofa sama 9hb itu hari di PICC. Sekarang sudah 22hb ! U janji 10 hari saja maaa .. Sekarang sudah lebey wooo.. Nanti saya tulis dalam blog.. Jangan beli sama syarikat u , baru u padan mukaaa !  ". Aku bersuara.

"Abang ku sayang .. Nampak sangat tak save no bini dlm phone..". Jawab si pemanggil tu dengan tenang ..

Erk..

image

Hehehe.. Tu bukan dialog aku ngan wife yang 100% benar.. Sekadar imaginasi penulis je yakni aku.. Hahaha.. Kalau aku tak save nombor dia , rasanya lama dah Zahra dapat adik ..

Er , apa kaitann ????

7 komen :

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Hahaha ingtkan abg ben ng kak zila tadi

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

ape kaitan...ape..apee...:P

sYiRa LoKMaN berkata... [Reply to comment]

geram tgk muka zahra tu jee..hahaa

Putera Zach berkata... [Reply to comment]

hahaha....
tiada kaitan tu kendian cerita, yg pentingnya 2.46am saya ketawa baca nya....

Wan Fatihanum Wan Rusli berkata... [Reply to comment]

suspen je..tunggu sambungan la plak nampak gaya ni hehehe

Mek Zumbie berkata... [Reply to comment]

Hahaha mustahil la juga x safe number binii hhuhuu

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

hahahaha ingatkan betul2.. adehh

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI