Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 16 Februari 2015

Aku kembali ceria update blog !

 

Tahu tak , aku semakin hilang mood nak update blog ! Bukan sebab takde idea tapi aku tak boleh duduk lama kat satu satu tempat ! Bila nak kembali berdiri , adoiyaiii .. sakitnya belakang ! 

Nasib baik laaa seorang rakan blogger #kelabbloggerbenashaari  offer aku satu pakaian .. kira satu set la.. hehehe .. Aku pun angguk je laa .. Orang nak tolong kan ? Terima kasih Junn .. Dia jual macam macam !! Aaaaa.. leh godek nanti kat blog dia yer !

image

Ok.. dia kasi apa ? Hurmmm.. ZIRANA , Bamboocharcoal Man 3 in 1 suit ! Haaaaa…. Aku dapat je , terus bukak dan pakai ! Sakit belakang sangat ok !!

image

Dan .. dann.. alhamdulillah ! Lega sedikit ! Kalau aku kata hilang terus tu , tipu la kan ! Baru pakaj seminit dua je pon ! Tapi ada la kesan dari takde kan ?

Ok… sewaktu menaip entri ni , aku tetap pakai ! Takde rasa sakit dah !  Dan kesan sakit tu makin hilang skit skit.. Lega rasanyaa.. ! Ni gara gara berhenti bersenam la ni ! Hurm.. Kena start balik bersenam dan kembali jaga pemakanan terutamanya pengambilan makanan tambahan seperti kalsium untuk jaga tulang belakang.. huhu… Er , seluar belum pakai.. Hehehee..

Untuk yg berminat nak tengok apa si Junn ni jual , boleh la ke blognya .. www.junnoutlet.blogspot.com

5 komen :

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Seronok dengar berita ni...badan kalau sakit, buat apa pon payah...lg2 nak jaga hero heroin tu..semoga cepat sembuh ben!

NaZiRaH @ Ezyra berkata... [Reply to comment]

Ostematrix yg wife abg ben bagi kat abg ben tu sangat bagus..tinggi kalsium!

NaZiRaH @ Ezyra berkata... [Reply to comment]

Ostematrix yg wife abg ben bagi kat abg ben tu sangat bagus..tinggi kalsium!

ejulz berkata... [Reply to comment]

dugaan seorang blogger.. hehehe

Jemput singgah "Sesi 'tembak menembak'"


Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah berkesan ya produk tu..moga2 kembali bersemangat utk berblogging..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI