Beginilah setiap malam !

 

Abang long akan tewas dahulu. Dan Zahra , tenang sehingga jam melebihi pukul 12 tengah malam ! Mata ibu , dah mula membengkak.. Hahahaha .. Menahan sabar jer ..

image

Nak tidurkan Zahra , payah sikit sebab sebelah siang dia dah recharge tenaga dia kaw kaw punya ! Nak tak nak kena biarkan dia tidur sebab siang aku kekadang keluar gi meeting dan aku mintak orang tua aku tolong jagakan. Huhuhuh.. Dan Zahra memang rapat ngan nenek dia ! Pantang nampak.. Hurmm..

Malam menjelma ? Hurmm.. Sengih minah ni ! Huhhh…

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.