Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 16 Februari 2015

Bila lelaki bershopping !

 

“ Nak kasut gi event atau santai santai laa .. “. Bisik hati aku selepas keluar dari Klinik Mediviron. Dan wife boleh pulak masuk ke butik Clark ! Perghh…

Aku pon join sama.. Tengok kiri kanan.. ternampak apa yang aku cari selama ni.. Cerita banyak takde .. Try pastu mintak size .. Selamat sambar sepasang terus..

image

Wife aku lama dah nak beli kasut kerja jenama Clark.. Sebulan dah ! Tengok kat online.. tengok kat kedai.. Tak jumpa apa dia nak ! Tak jumpa maka tak beli ! Lelaki ? Tak jumpa , maka cari yang lain jer laa.. Apa nak pening pening .. kan ?

Bila jumpa.. beli la lagi kan ????

3 komen :

sayidah napisah berkata... [Reply to comment]

wahh kalau jumpa beli lagi. kalau ada duit, apa salahnya kan

Syahida Yep berkata... [Reply to comment]

alah membeli menang memakai..mmg berbaloi beli clarks, kualitinya insyaAllah terbaekk!

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Perempuan ni lain bukan dia nak kalau tak suka..dia beli apa yg dia suka jer hahaha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI