Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Februari 2015

Bubur ayam untuk si suami ..

 

Takde selera nak makan apa pon ! Tekak tak teringin nak sesuatu yang luar biasa gara gara demam menyerang sekeluarga.. Wife yang masih kental dan sasa , terus berjuang ! Masak untuk si suaminya makan.. Bubur ayam !

Dah siap… Masa untuk makan..

‘ Ok tak bang .. “.

image

“ Nanti abang buat entri review pasal ni .. Nak kena jujur ke ? Ke nak abang tulis baik baik jer.. Tulis untuk jaga hati ? Haaa..  “.

Sedap ke ? Hurmm… Yang pasti aku tambah sepinggan lagi..

4 komen :

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

kalo bertambah tu bukan setakat jaga hati depa tapi jaga perut sendiri gak

Aza/Rin/Na berkata... [Reply to comment]

ini macam ... 2-3 pinggan pun lalu!

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Kensel nak gi mcd tgk bubur cmni. Hihi

nuriarif berkata... [Reply to comment]

wah, speselnya wife bang ben masak. macam ni yg tak demam pun nak jugak!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI