Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 17 Februari 2015

Kasut baru pakai , rosak sudah !

 

Uhuk.. Kasut Clark ok !! Kasut yang terkenal dengan kesedapannya bila pakai.. Baru beli semalam.. Harga ? Uhukk… Dan tadi baru nak pakai buat kali pertama.. Kira baru nak rasmi la ni.. Hehehe..

image

Sarung.. Dan langkah pertama , zasss ! Tercabut !!

image

Butang dia tercabut haa ! Kaki aku dah gemuk ke ??? Huhhh.. Size 8 ok !! Terbantut jap nak gi IOI Mall .. Hurmmm.. Dan kembali ke butik Clark di Bandar Baru Nilai..

Di sana , aku bawak kotak kasut termasuk resit untuk buat penukaran.. Dan Alhamdulillah.. tak banyak ceritaaaa.. Terus tukar tapi terpaksa amik lain design sebab yang aku punya ni dah abis stok !

Alang alang tukar , beli untuk anak bini sekali ! Huhuhuh..

image

Semua clark.. 5 tahun sekali pakai kasut gini.. Huhuh..

4 komen :

sayidah napisah berkata... [Reply to comment]

ada hikmah tu kasut rosak hehe

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

hehe... seb baik resit semua ada kan... leh tukar... mesti ni stok clark yg ofer ni...

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

peminat clarksyg tegar...yg penting selesa dan tahan lama

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

saya pun peminat clarks. bertahun2 tahan kasut clarks ni. tak perly risau nak spend duit tiap bulan utk beli kasut. selesa dan tahan lama. berbaloi dengan harganya.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI