Kasut baru pakai , rosak sudah !

 

Uhuk.. Kasut Clark ok !! Kasut yang terkenal dengan kesedapannya bila pakai.. Baru beli semalam.. Harga ? Uhukk… Dan tadi baru nak pakai buat kali pertama.. Kira baru nak rasmi la ni.. Hehehe..

image

Sarung.. Dan langkah pertama , zasss ! Tercabut !!

image

Butang dia tercabut haa ! Kaki aku dah gemuk ke ??? Huhhh.. Size 8 ok !! Terbantut jap nak gi IOI Mall .. Hurmmm.. Dan kembali ke butik Clark di Bandar Baru Nilai..

Di sana , aku bawak kotak kasut termasuk resit untuk buat penukaran.. Dan Alhamdulillah.. tak banyak ceritaaaa.. Terus tukar tapi terpaksa amik lain design sebab yang aku punya ni dah abis stok !

Alang alang tukar , beli untuk anak bini sekali ! Huhuhuh..

image

Semua clark.. 5 tahun sekali pakai kasut gini.. Huhuh..

4 ulasan:

  1. hehe... seb baik resit semua ada kan... leh tukar... mesti ni stok clark yg ofer ni...

    BalasPadam
  2. peminat clarksyg tegar...yg penting selesa dan tahan lama

    BalasPadam
  3. saya pun peminat clarks. bertahun2 tahan kasut clarks ni. tak perly risau nak spend duit tiap bulan utk beli kasut. selesa dan tahan lama. berbaloi dengan harganya.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.