Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 Februari 2015

Kasut PUMA khas CNY 2015 !

 

Sempena Tahun Baru Cina 2015 , PUMA telah mengeluarkan kasut sukan khas yang cukup menarik jiwa ! Huhuh.. Smart kalau pakai ngan jeans ni .. hehehe ..

image

Tahun ni giliran Kambing lak .. Design kasut dan logo dicipta khas untuk pencinta PUMA .. Dulu aku suka PUMA ! Hehehe.. skang mampu tengok je la.. hahaha ..

Ok .. Dua design untuk mereka yang aktif dan berjiwa muda.. cam aku la tuuu ! Lalalaala .. TX-3 dan Cabana Racer.

Yang ni , PUMA Cabana Racer

PUMA - Cabana Racer - C (Strong Blue)PUMA - Cabana Racer - B (Marigold)

PUMA TX – 3 lak yang bawah ni ..

 

PUMA - TX-3 - C (Fern Green)PUMA - TX-3 - B (Red)

Dan design khas kali ni ..

PUMA - TX-3 - F (Red) PUMA - TX-3 - D (Red)

Nanti nak usha kat Alamanda. Sana ada butik PUMA. Nak test selesa atau tidak ..

Untuk maklumat lanjut , sila ke http://www.puma.com.

4 komen :

izzeyda berkata... [Reply to comment]

rembat laa satu ben.. special edition tuh.. hehehe..

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

waa. style la kasut tu. hehe

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

Lawanya

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Bagus lg Puma dr Adidas. Tak menghina kalimah Allah di sebalik logo.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI