Kasut PUMA khas CNY 2015 !

 

Sempena Tahun Baru Cina 2015 , PUMA telah mengeluarkan kasut sukan khas yang cukup menarik jiwa ! Huhuh.. Smart kalau pakai ngan jeans ni .. hehehe ..

image

Tahun ni giliran Kambing lak .. Design kasut dan logo dicipta khas untuk pencinta PUMA .. Dulu aku suka PUMA ! Hehehe.. skang mampu tengok je la.. hahaha ..

Ok .. Dua design untuk mereka yang aktif dan berjiwa muda.. cam aku la tuuu ! Lalalaala .. TX-3 dan Cabana Racer.

Yang ni , PUMA Cabana Racer

PUMA - Cabana Racer - C (Strong Blue)PUMA - Cabana Racer - B (Marigold)

PUMA TX – 3 lak yang bawah ni ..

 

PUMA - TX-3 - C (Fern Green)PUMA - TX-3 - B (Red)

Dan design khas kali ni ..

PUMA - TX-3 - F (Red) PUMA - TX-3 - D (Red)

Nanti nak usha kat Alamanda. Sana ada butik PUMA. Nak test selesa atau tidak ..

Untuk maklumat lanjut , sila ke http://www.puma.com.

4 ulasan:

  1. rembat laa satu ben.. special edition tuh.. hehehe..

    BalasPadam
  2. Bagus lg Puma dr Adidas. Tak menghina kalimah Allah di sebalik logo.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.