Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Februari 2015

Lasak sangat bermain !

 

Tau tau , pipi calar ! Bila tanya.. kuar bahasa Jerman. Tanya sepupu dia , jawapan tak logik ! Memasing risau kena marah ngan aku ! Hahahaha ..

image

Stress betul tengok calar balar ni.. Lasak benar bermain ! Si adik pun sama gak ! Biar je badan kena gigit nyamuk ! Aku pulak leh lupa letak losyen Magic dari Cosmoderm tu. Kalau letak , ada gak la pelindung .. InshaAllah..

Tapi kerisauan aku terus hilang bila wife ceritakan sesuatu pada aku. Maka , dalam hidup ni … kita kena senantiasa bersyukur ! Jangan cepat nak melatah jer .. kan kan ?

8 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

wife ckp ape?

sayidah napisah berkata... [Reply to comment]

ada hikmah calar tuu hehee

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

Biasa la tu abg Ben

Suhaila abd manap berkata... [Reply to comment]

budak2 nak membesar gitu la ben...janji tak mendtgkan mudarat yang teruk2...baru ada proses pembelajaran utk diaorang...hihihi

Jen Jen Areff berkata... [Reply to comment]

alaaa cian die

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

ya. kena sntiasa bersyukur. ada hikmah disebaliknya.

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

ya. kena sntiasa bersyukur. ada hikmah disebaliknya.

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

ya. kena sntiasa bersyukur. ada hikmah disebaliknya.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI