Lelaki memang tak ambil kisah sangat ?

 

Anak pakai baju terbalik ? Jawapannya..

“ Alaaa.. ok la tu.. janji pakai ! Dari tak pakai apa apa .. kan ? “.

Bukan semua lelaki ? Kott.. tu pon lepas kena jelingan maut dengan isterinya ! Kan ? Tak eh.. Mungkin aku je la kot.. hahahaha .. Tapi gambar di bawah ni , hasil kreativiti bapak aku aka atuk Zahra..

image

Aku pon tak perasan sehinggalah mak aku bagitau .. hehehehe ..Dan tadi , sama gak laa.. Aku siapkan Zahra dan wife tegur..

“ Rambut Zahra tu.. sikat skit.. “.

Huh… Seksi apa rambut gini ???

image

image

Cun la kan ? Hurmm.. Orang perempuan ni , camana pun nak kena gak selit bunga kat rambut tu haa.. Baru nampak ‘wanita’ .. Hurmm… Yang laki , nak simple jer.. Semak pulak nampak bunga bunga tuuu ! Ingat pasu bunga ke ???

1 ulasan:

  1. Hahaha memang pun. Sori to say kadang lelaki memang tangkap muat je. Baju tidor pun dipakaikan siang hari. Lepas tu tak sama padanannya pulak tu. Tapi ada jugak lelaki yang teliti.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009