Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 Februari 2015

Makan sendiri atau hadiahkan saja pada yang tersayang !

 

Baru-baru ni sebelum aku bertolak balik ke Kuala Lumpur , aku sempat jumpa kenalan Facebook yang minta aku buat review mengenai biskut yang dia jual.. Aku terima je la kan.. hehee..

image

Sampai je rumah , Qhaliff mintak nak makan salah satu biskut.. Aku pon bukak je la memandangkan semua dah kelaparan.. termasuk aku ! Maklumlah , tak sempat nak berenti di RnR gara gara lebuhraya sesak luar biasa !

image

Dan aku rasa sebijik.. Hurm.. Sedap la pulak ! Aku bagi wife rasa.. Dia pon kata sedap.. Tanya harga berapa ! Ah , sudahhh… Awal nak booking untuk raya ??? Tak semestinya untuk raya katanya.. Saja nak makan kat opis dan hadiahkan pada kawan kawan dia.. PEREMPUAN ! Huhhh..

Ok.. pastu aku try bukak yang lain .. Yang aku makan memula tu , Black Nutella Bite manakala lagi dua tu , Nestlick Roll dan Mini Semperit ! Kecik size dia.. comel ! Makan pun takde la nak muak..

imageimage

Harga berapa ? Murah je ponnn !  Nak tau lebih lanjut pasal harga dan tempahan , boleh rujuk pada ..

Contact person :
+6 012 - 557 5905 (erna)
+6 012 - 597 6006 (shawal)

Produk2 lain yang ada :
Spaghetti Lasagna
Beef Lasagna
Barley Peanut Candy
Cheezy Kraker
Choc Rugged Cake
Choc Rugged Cheese Cake
Nutella Black Beauty Cake
Homemade Chocolate

 

FB : Sweet Savory by ReeSha | IG : SweetSavoryByReeSha

6 komen :

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Terus timbul mood nak raya. Tengok packaging pun sudah menarik hati. Boleh cuba nie.

DYatie ABakar berkata... [Reply to comment]

Mcm berkenan pulak kat black nutella bite tu. Huuu. Nyum3!

Syahida berkata... [Reply to comment]

black nutella bite tu macam menarik! (sy peminat tegar coklat)

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

cumel yer biskut ni abg ben...ish ish cm terkenan plak pakaging pun lawo

ruggedmom maria berkata... [Reply to comment]

Black Nutella tu mesti sedap sangat kan? Rasa macam dah nak raya sangat dah

TSHIRT MUSLIMAH CASUAL berkata... [Reply to comment]

kalau dah sodap...mesti diulang-ulang makannya.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI