Meniru sangat daddy dia atau ?

 

Berusaha dia merampas cermin mata yang sedang aku pakai. Automatik aku teringat saat saat aku kecik dulu.. Aku pun ada buat gitu gak pada bapak aku. Teringin sangat nak pakai spek. Nampak kacak gitu ! Heheeh. Namun bapak aku tak galakkan .. Sayangnya aku rosak mata sebab gemar membaca dalam gelap …guna torch light ! Huhuhu..

Dia pakai pastu suruh amik gambar ! Pastu nak tengok gambar dia semula .. huhuhuh.. Sengih ! Huhhh.. Dah pandai melaram.. Bukan spek je skang ni.. jam aku pun dia mintak nak pakai ! Hurmm..

image

Tapi bila beli kat dia , dia tak nak pon.. Saja nak amik apa yang bapak dia pakai.. Taksub ? Hahahaha .. Banyak la taksubnya .. Anak memang teruja melihat apa yang dibuat bapaknya. Idola la katakan.. hehehe… Sebab tu bapak kena tunjuk contoh yang baik kat anak.. kan kan ?

5 ulasan:

  1. sama dengan anak jagaan mak,suka tarik spek onie,maybe dorg ingat mainan..haha

    BalasPadam
  2. Comel, rasanya ramai je budak-budak kecik memang sibuk nak pakai spec ni kan...Anak saya pun macam tu jugak.

    BalasPadam
  3. Eh... sama la,.. hihi.. ank bapa..

    BalasPadam
  4. terasa begitu cepat masa berlalu bila melihat Qhalif yang semakin membesar dan terserlah kematangannya berbanding mula2 Qhaliff mula masuk ke alam siber.

    BalasPadam
  5. Biasa la anak1 ni kan kalau kita buat gtu...gtu jugak yang diaorg tiru..Suka tgk kita bergaya diaorg ikut .suka tgk cara kita makan diaorg ikut..nama pon anak2 ..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.