Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 16 Februari 2015

Meniru sangat daddy dia atau ?

 

Berusaha dia merampas cermin mata yang sedang aku pakai. Automatik aku teringat saat saat aku kecik dulu.. Aku pun ada buat gitu gak pada bapak aku. Teringin sangat nak pakai spek. Nampak kacak gitu ! Heheeh. Namun bapak aku tak galakkan .. Sayangnya aku rosak mata sebab gemar membaca dalam gelap …guna torch light ! Huhuhu..

Dia pakai pastu suruh amik gambar ! Pastu nak tengok gambar dia semula .. huhuhuh.. Sengih ! Huhhh.. Dah pandai melaram.. Bukan spek je skang ni.. jam aku pun dia mintak nak pakai ! Hurmm..

image

Tapi bila beli kat dia , dia tak nak pon.. Saja nak amik apa yang bapak dia pakai.. Taksub ? Hahahaha .. Banyak la taksubnya .. Anak memang teruja melihat apa yang dibuat bapaknya. Idola la katakan.. hehehe… Sebab tu bapak kena tunjuk contoh yang baik kat anak.. kan kan ?

5 komen :

Mek Onie berkata... [Reply to comment]

sama dengan anak jagaan mak,suka tarik spek onie,maybe dorg ingat mainan..haha

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Comel, rasanya ramai je budak-budak kecik memang sibuk nak pakai spec ni kan...Anak saya pun macam tu jugak.

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Eh... sama la,.. hihi.. ank bapa..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

terasa begitu cepat masa berlalu bila melihat Qhalif yang semakin membesar dan terserlah kematangannya berbanding mula2 Qhaliff mula masuk ke alam siber.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Biasa la anak1 ni kan kalau kita buat gtu...gtu jugak yang diaorg tiru..Suka tgk kita bergaya diaorg ikut .suka tgk cara kita makan diaorg ikut..nama pon anak2 ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI