Miliki darah ibu ?

 

9 bulan.. sekali pon tak pernah demam walaupun selepas disuntik. Tapi kelmarin dia demam.. Bila dia demam , tu diaaaa.. memang manja abiss ! Asyik nak berkepit jer atau nak nangis.. Sama macam mak dia la.. tapi bukan la part berkepit atau nangis .. payah nak demam tapi bila demam.. hurmm.. terbaring jer ! Seingat aku la, sepanjang aku berkahwin dengan dia , hanya beberapa kali je demam berbanding aku.. kerap gak la demam ! Hehehe..

Berbeza dengan Qhaliff yang mudah demam..

image image

Dan yang keduanya .. nyamuk tak gigit dia ? Hurmmm.. Aku tak pernah nampak kat badan wife aku , gigitan nyamuk ! Hurm.. pelik ? Orang kata faktor darah ! Hurmm.. Entah laaa..

Qhaliff mudah benar digigit nyamuk. Nasib baik la ada Magic Lotion yang boleh aku sapu kat badan Qhaliff tiap kali nak gi tempat yang disyaki ada nyamuk.. Huhuh..

Aku pon mudah digigit nyamuk ! Hurmm.. Tau tau , merah dah kaki atau tangan.. Hurmm.. Apakah aku ada pertalian darah dengan nyamuk ???

5 ulasan:

  1. Bau darah kot..huhuhu abg ben jenis darah apa? Wife darah apa?

    BalasPadam
  2. pasal nyamuk dengan darah tu ada juga pernah dgr. yg suka kena gigit nyamuk ni katanya darah manis. ahha

    BalasPadam
  3. zahra makin comel dan ceria....

    BalasPadam
  4. same mcm sy n anak sulong..org ckp darah jenis O mmg nyamuk suka..manis katenye..x tau betul ke x...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009