Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 13 Februari 2015

Orang kata ..

 

Orang kata laa.. Baby ni seronok main ngan dia di antara usia 1-2 tahun. Waktu ni , diorang cute sangat ! Dah boleh merangkak.. bertateh.. cakap jerman .. ketawa … Eh ??

image image

Qhaliff dan Zahra.. Zahra ketika ni memang seronok main dengan dia.. Dia lom tau nak berkawan dengan orang lain.. Maka sesiapa saja yang dukung dia , akan jadi teman mainan dia .. hehehe ..

Qhaliff ? Hurmmm… Dah pandai cari kawan.. Asal jumpa kawan.. lupa terus daddy dia ni ! Hurmmm ..

image

Qhaliff dah hampir jejak 3 tahun.. Zahra , 9 bulan.. Hurm.. Tengok la nanti camana ..

3 komen :

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

Qhalif & Zahra takpernah nak comel. .

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

Seronok layan anak ygx berapa pandai bercakap lagi ni.. kitapun join sama cakap jerman,hindustan semua lah..hahahaha

Ar Eirza Japar berkata... [Reply to comment]

tengok la nanti ape tu?? tambah lagi ke...eheh

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI