Salah bapakkah ? - BEN ASHAARI

Salah bapakkah ?

 

Anak meronta nak pakai sendiri.. Bila bagi pakai , jadi seperti gambar di bawah.. apakah salah bapa juga ??? Apakah si bapa nak aniaya anaknya sendiri ????

image

Qhaliff , sebulan lagi bakal cecah 3 tahun usia. Di usia begini , pelbagai perkara dia nak explore. Semua menda menjadi persoalan baginya.. Contohnya hari ni , dia amik limau mandari lalu dia koyak dua bahagian .. lalu dia perahkan jusnya ke lantai dan gembira ! Aku yang tak perasan pada awalnya bertukar jadi Hulk dalam tempoh 0.01 saat !

Kemudian dia  amik tisu tandas yang baru keluar dari plastik lalu ditaburkan semua tisu tisu tersebut. Dengan bangganya dia panggil aku untuk menonton persembahan percumanya !  Sememangnya aku beri tempukan gemuruh yang tak berbelah bagi untuknya ! Grrr.. 

Pakai baju ? Dah boleh.. seluar pon tapi disebabkan main terlebih , inilah jadinya ! Takde kaitan pon daddy yang buat !! Dia yang buat sendiri , ok !!

Fuh.. nasib baik anak tak reti buat blog.. Kalau tak , sure aku dapat artikal bantahan dari anak sendiri !

3 ulasan:

  1. hehehe.... bijak cam daddynya la ni... sure besar nti blh berdebat dgn daddy nie... :)

    BalasPadam
  2. biasala tu..heheh..ank2 memang kdg2 akan jadi hulk juga..huhuh

    BalasPadam
  3. pandai Qhaliff nak menguji daddynya...cubaan seterusnya dptlah pakai dgn betul

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.