Sapa punya kerja la ni ???

 

image image

Zahra pulak dibedakkan satu muka ! Dulu Qhaliff … Apakah Qhaliff membalas dendam lalu melakukan pada adiknya ? Uhuk.. hahahaha … Jawapannya , mudah je kan ? Semua orang tau .. ni kerja orang dulu dulu.. Kalau pakai bedak , abis satu badan dibedakkan.. hahaha .. Patut la baby wangi wangi jer kan ?

Kalau bedak dulu.. ok la kan ? Buat dari beras jer .. Pakai bedak sejuk.. Tapi bedak sekarang ? Hurmm.. Bedak pun dah ada ikut kategori umur .. Bukan boleh main sapu kat budak je kan ?

2 ulasan:

  1. Bila anak-anak main bedak dan hanya sapu pada muka atau badan kira ok lagi. Tapi bila habis satu botol dikerjakan mereka mula la rumah jadi snow wash :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009