Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 20 Februari 2015

Sedapnya telur belangkas masak asam !

 

Kali kedua aku makan telur belangkas . Walaupun rupanya agak ‘alien’ , tapi telurnya amat enak sekali untuk di makan beramai ramai ! Hehehee.. Makan , jangan lupa kawan kawan.. kan ?

image

Maaf .. gambar agak kurang menarik sebab sambil makan , kena jaga anak.. dan sambil tu gak dok makan ! Hahahaha.. Tak menahan koooo ..

Kali pertama , pakcik aku tolong buatkan.. Dia bakar ! Tu diaaa.. Berlemak lemak la rasanya.. Pastu yang ni masak asam.. Confirm akan tercari-cari telur yang tertinggal punya gara gara sedap..

Harga? Yang ni baru RM15.. Hehehe..

1 komen :

miesha berkata... [Reply to comment]

salam perkenalan
pertama kali singgah sini : )
sedapnyer : )
rupa mmg mcm 'alien' tp belangkas nie mmg sedap. nak cari belangkas yg ader telur mmg susah laa, nasib yg baik dan bertuah dapat laa yer
kami balik kpg laa baru dapat makan belangkas : )

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI