Si abang dah ada teman bermain !

 

Hahaha… mengekek adik dia ketawa ! Pastu beria la nak memanjat ! Perghh.. jatuh kalu , satu taman leh dengar nangis . Nak tak nak kena ubah tempat permainan .. main atas carpet je.. Tebal skit port nak jatuh !

Seronok tengok Qhaliff ada kawan cuma masalahnya Qhaliff ni agak kedekut berkongsi mainan dia ! Tapi pada awal je la.. lama lama tu dia bagi gak ! Saja nak bagitau tu hak dia ! Hurmm

image

Tapi masalahnya skang ni… 90% mainan adalah lelaki punya ! Dah tak pasal pasal Zahra berebut pedang dan senapang ! Adehhh .. Hurm.. OK gak kan ? Leh daddy join sekali main perang perang dalam rumah cumaaa sekarang ni , daddy sakit belakang ! Huhuhuh.. tak leh nak bermain sangat !

Er , bila keluar rumah.. sihat lak ! Takde sakit pinggang  la pulak.. hahaha …

7 ulasan:

  1. comel jer..
    wah best abang Qhaliff dah ada kawan bermain.. ^_^

    BalasPadam
  2. hahaha apa si abg tu buat kat dlm tu. . haha

    BalasPadam
  3. Ok la tu...Zahra main pedang daripada Qhaliff main Barbie

    BalasPadam
  4. comel je tengok dak Qhaliff dalam tu.. cer bayangkan dak Zahra pulak dalam tu.. mesti double triple lagi comel kan.. hehehe..

    BalasPadam
  5. comel je qhalif n zahra. ye la kan. anak sulung abg ben laki. mesti brg prmainan laki yg bnyak . hehe

    BalasPadam
  6. comel je qhalif n zahra. ye la kan. anak sulung abg ben laki. mesti brg prmainan laki yg bnyak . hehe

    BalasPadam
  7. sakit pinggang kalu... sapulah minyak apa tu? botok? batok? ala yg bunyi tok kat blkg tu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009