Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Februari 2015

Si abang dah ada teman bermain !

 

Hahaha… mengekek adik dia ketawa ! Pastu beria la nak memanjat ! Perghh.. jatuh kalu , satu taman leh dengar nangis . Nak tak nak kena ubah tempat permainan .. main atas carpet je.. Tebal skit port nak jatuh !

Seronok tengok Qhaliff ada kawan cuma masalahnya Qhaliff ni agak kedekut berkongsi mainan dia ! Tapi pada awal je la.. lama lama tu dia bagi gak ! Saja nak bagitau tu hak dia ! Hurmm

image

Tapi masalahnya skang ni… 90% mainan adalah lelaki punya ! Dah tak pasal pasal Zahra berebut pedang dan senapang ! Adehhh .. Hurm.. OK gak kan ? Leh daddy join sekali main perang perang dalam rumah cumaaa sekarang ni , daddy sakit belakang ! Huhuhuh.. tak leh nak bermain sangat !

Er , bila keluar rumah.. sihat lak ! Takde sakit pinggang  la pulak.. hahaha …

7 komen :

nita berkata... [Reply to comment]

comel jer..
wah best abang Qhaliff dah ada kawan bermain.. ^_^

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

hahaha apa si abg tu buat kat dlm tu. . haha

acik watie berkata... [Reply to comment]

Ok la tu...Zahra main pedang daripada Qhaliff main Barbie

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

comel je tengok dak Qhaliff dalam tu.. cer bayangkan dak Zahra pulak dalam tu.. mesti double triple lagi comel kan.. hehehe..

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

comel je qhalif n zahra. ye la kan. anak sulung abg ben laki. mesti brg prmainan laki yg bnyak . hehe

Busyra Bt Takiyudin berkata... [Reply to comment]

comel je qhalif n zahra. ye la kan. anak sulung abg ben laki. mesti brg prmainan laki yg bnyak . hehe

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

sakit pinggang kalu... sapulah minyak apa tu? botok? batok? ala yg bunyi tok kat blkg tu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI