Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 13 Februari 2015

Tudung Zeez Collection untuk anda !

 

Pernah tak rasa malas, rasa boring, rasa berat je badan nak keluar rumah? Sebab nak kene iron tudung la, iron baju la, belit lilit tudung sampai cantik mantik, baru confident nak keluar, tapi…. MALAS!

Haa… ni ada satu tudung instant yang super comfy, tak perlu iron, lagikan mudah dibentuk. Diperbuat dari kain cotton lycra yang berkualiti tinggi dan dijahit penuh kasih- sayang dari Zeez, Belle Instant shawl ni mesti akan jadi korang punya ‘new favourite hijab’ tau.

10966659_10204660304642333_1276515304_n

Mudah sangat dipakai, sekali lilit je dah terus cantik terletak, orang jawa kata, ‘effortlessly beauty’ lah. Lagi-lagi bila nak solat, Belle instant shawl ni mudah ditanggal ketika ambil wudhuk, dan dipakai selepas solat, tak perlu susah payah ambil masa untuk beria pakai dengan pin, sebab Belle instant merupakan shawl pinless yang jadi best selling di physical store zeez sekarang.

10968024_10204660909017442_1319754862_n

Untuk batch pertama Belle Instant, Zeez cuma keluarkan 3 warna utama sahaja. Warna yang senang match dengan semua baju hakak-hakak sekalian iaitu, Black, jade Grayed dan Dusty Pink. Harga pun sangaaaatttt berpatutan sehingga menangis air mata darah la katanya, cuma RM 50 untuk per pieces.

Maklumlah kan, sekarang ni semua orang nak cepat, masa itu kan emas? Jadi Instant shawl jawapan kepada keserabutan anda. Ceh… Macam mana nak dapatkan belle instant shawl ni?

10984734_10204660303482304_1722278603_n

Ok…korang boleh datang walk in terus ke mini boutique Zeez di : Blink Souk Bazaar, Lot 7, No. 15, Jalan Plumbum Q7/Q, 40000 Seksyen 7, Shah Alam. Atau boleh contact :

FB : Zeez Collection

IG : Zeez_zz

No : 018 782 1494

Website : www.Zeezbyzz.com

Email : Nurul.Aziera1@gmail.com

2 komen :

Aimaniman Ezaiza berkata... [Reply to comment]

lagi sonang tudung ada awning, terus pakai n x yah lilit2...

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

Lawa plus sopan

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI