Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 Februari 2015

Video lucu vs Video anak !

 

Kekadangkan , aku sendiri pelik.. Takkan diorang lebih suka tengok video anak aku berbanding video lucu di Facebook aku ni ? Hurmm.. Sama gak bila aku tengok jumlah view entri di blog aku. Cerita anak aku lebih jadi tarikan berbanding cerita cerita lain terutama .. cerita aku ! Grrrr …

image

378 views dan cuma 34 Likes jer .. Hurmm.. Biar benar ??

Video Zahra  ???

image

Video Zahra yang aku post kemudian dari video lucu tu.. Hurmm.. 553 views dan 150 Likes ! Apakah rakan rakan di FB lebih gemar melihat anak anak kecik dari .. hurm..

Ok.. cuba video aku lak.. Lalalaaaa …

image

Owh.. malas nak kata apa la kan ? Lalalalaaaa … Er , lalalalaaa..

4 komen :

Nurul Huda berkata... [Reply to comment]

Part lawak tu kena tambah lagi agaknya.. Mungkin penonton dah biasa tengok maharaja lawak (orang dewasa).. Putera mahkota lawak je belum ada lagi.

Nyna Nieyna berkata... [Reply to comment]

i choose zahra !

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

hahahaa. . ok fhm

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

huhu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI