Apa gunanya NETWORK dalam dunia blog ?

 

Mudah jer.. Bila ada job atau jemputan ke majlis , rakan blogger akan war warkan pada rakan mereka yang ada di dalam network. Ini kerana mereka kenal cara mereka bekerja dan komitmen terhadap setiap tugasan yang mereka dapat !

Disiplin , kerjasama dan kecekapan ! Bukan kira kau popular ke , kau top ke .. tidak sama sekali !

image

image

Sebenarnya , tujuan NETWORK dalam dunia blog ni luas sangat ! Kalau ada yang beranggapan hanyalah untuk kepentingan peribadi , maka sila banyakkan bergaul dengan manusia ..

Terbaik #kelabbloggerbenashaari !

8 ulasan:

  1. Best bila network kita ramai... Meriah dan masyuuuk ^-^

    BalasPadam
  2. Terbaik #kelabbloggerbenashaari !

    BalasPadam
  3. Terbaik #kelabbloggerbenashaari !

    BalasPadam
  4. untuk bantu membantu dalam berblogging..

    BalasPadam
  5. betul tu.. itulah pentingnya network.. nanti ada event lagi rogerlah saya.. ada kelapangan saya cuba join..

    BalasPadam
  6. betul sgt aben!!! thumbs up! I got the point.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.