Bukti blogger PEREMPUAN mudah popular berbanding LELAKI !

 

Aku pacak gambar paling kacak aku hari ni di Facebook. Berapa ramai yang LIKE ?

image

Menyedihkan sama sekali ? Mengapa hanya 26 LIKE je aku dapat ?? Apakah aku tidak cukup kacak ???? Atau sebab dah kawin ? Kalau bujang mesti ramai LIKE punya kan ?

Ok.. aku try pacak gambar anak aku .. PEREMPUAN ! Ok , PEREMPUAN yerrr..

image

500 ++ LIKES !! Hurm.. orang perempuan memang sepakat dalam  menaikkan kaum mereka  ! Mereka tak nak dipijak pijak oleh lelaki terutama dalam dunia maya ni , kan ?

Ok.. aku jadi PEREMPUAN seminit jap ..

image

Ok…. Aku dah dapat jawapannya ! Orang PEREMPUAN memang jeles dengan orang LELAKI ! Sebab tu diorang tak sokong lelaki !! Kan ? Hurm…. Gitulah nasib lelaki ..

Tapi salah lelaki gak.. Tak nak sepakat ! Asik nak bergaduh ..berebut kuasa ! Kan ? Cuba sepakat..

18 ulasan:

  1. hahahahahaha hadoiii gelak tergolek2 ni

    BalasPadam
  2. hahahahaha gelak terguling2 ni

    BalasPadam
  3. hahahaha..pix last tu memang klakar 1k likes ^_^

    BalasPadam
  4. alolololo hahahaha aben! kalau x buat lawak xleh eh? hahahahaha.adoiii! zahra lg market tauuu!

    BalasPadam
  5. Yes aku stuju ngan entry ni..tp tang mcik kt ending tu aku meluat...!kikiki

    BalasPadam
  6. nmpak gaya kena pkai tdung le lpas ni..
    boleh celen AA ni ben.

    BalasPadam
  7. letak gambar comel2 terus dapat banyak like. Tapi pic last tu tak boleh blah

    BalasPadam
  8. hahahaha lawak sungguh lah, sampai kalah anak sendiri. aww.

    BalasPadam
  9. hehehe.... lawak la BA... comel tul zahra.... coemel lg daddy dia ter....

    BalasPadam
  10. heheehee aben jelaous dengan zahra hahhha

    BalasPadam
  11. Wow..Zahra menjadi juara hihihi piwettt Zahra...hihihu


    Www.yanieyusuf.blogspot.com

    BalasPadam
  12. orang lelaki malas nak menglike n mengkomen kot..hehe

    BalasPadam
  13. Hahaha..pasni pakai shawl jela..nak dpt like tinggi

    BalasPadam
  14. kelakar =)

    http://ummirdina.blogspot.com

    BalasPadam
  15. hahah...tapi yg pasti zahra memang like bnyk sbb comel..heheh

    BalasPadam
  16. hahahahahahahahaha nampakkkk tak permainan kekaum kami ni beben..nampakkkk takkkkk?

    hahahahahahaha sambung gelak..tunggu Zahra besar naaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009