Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 21 Mac 2015

Bukti blogger PEREMPUAN mudah popular berbanding LELAKI !

 

Aku pacak gambar paling kacak aku hari ni di Facebook. Berapa ramai yang LIKE ?

image

Menyedihkan sama sekali ? Mengapa hanya 26 LIKE je aku dapat ?? Apakah aku tidak cukup kacak ???? Atau sebab dah kawin ? Kalau bujang mesti ramai LIKE punya kan ?

Ok.. aku try pacak gambar anak aku .. PEREMPUAN ! Ok , PEREMPUAN yerrr..

image

500 ++ LIKES !! Hurm.. orang perempuan memang sepakat dalam  menaikkan kaum mereka  ! Mereka tak nak dipijak pijak oleh lelaki terutama dalam dunia maya ni , kan ?

Ok.. aku jadi PEREMPUAN seminit jap ..

image

Ok…. Aku dah dapat jawapannya ! Orang PEREMPUAN memang jeles dengan orang LELAKI ! Sebab tu diorang tak sokong lelaki !! Kan ? Hurm…. Gitulah nasib lelaki ..

Tapi salah lelaki gak.. Tak nak sepakat ! Asik nak bergaduh ..berebut kuasa ! Kan ? Cuba sepakat..

18 komen :

Nik Ainaa berkata... [Reply to comment]

hahahahahaha hadoiii gelak tergolek2 ni

Nik Ainaa berkata... [Reply to comment]

hahahahaha gelak terguling2 ni

akma khaieri berkata... [Reply to comment]

hahahaha..pix last tu memang klakar 1k likes ^_^

safurara berkata... [Reply to comment]

alolololo hahahaha aben! kalau x buat lawak xleh eh? hahahahaha.adoiii! zahra lg market tauuu!

Sham berkata... [Reply to comment]

Yes aku stuju ngan entry ni..tp tang mcik kt ending tu aku meluat...!kikiki

Ummi SFZ berkata... [Reply to comment]

kelakar :D

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

nmpak gaya kena pkai tdung le lpas ni..
boleh celen AA ni ben.

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Pfffttttt! xD

Athirah Diyana berkata... [Reply to comment]

letak gambar comel2 terus dapat banyak like. Tapi pic last tu tak boleh blah

Suriya Majid berkata... [Reply to comment]

hahahaha lawak sungguh lah, sampai kalah anak sendiri. aww.

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

hehehe.... lawak la BA... comel tul zahra.... coemel lg daddy dia ter....

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

heheehee aben jelaous dengan zahra hahhha

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Wow..Zahra menjadi juara hihihi piwettt Zahra...hihihu


Www.yanieyusuf.blogspot.com

Atiqah Aziz berkata... [Reply to comment]

orang lelaki malas nak menglike n mengkomen kot..hehe

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Hahaha..pasni pakai shawl jela..nak dpt like tinggi

::uMmiRdiNa:: berkata... [Reply to comment]

kelakar =)

http://ummirdina.blogspot.com

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

hahah...tapi yg pasti zahra memang like bnyk sbb comel..heheh

PinKy MoMMa berkata... [Reply to comment]

hahahahahahahahaha nampakkkk tak permainan kekaum kami ni beben..nampakkkk takkkkk?

hahahahahahaha sambung gelak..tunggu Zahra besar naaa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI