“ Daddy.. cenyum ! “

 

Arghhhhhhhhhhhhhh !! Dah pandai dahhhh.. Amik handphone aku dan aku jadi bahan eksperimen dia !

image

Dah reti dah nak bergaya depan kamera sekarang ni ! Lepas klik jer, pantas nak tengok hasilnya ! Hahahaha.. Adoiyai..

image

Yang pastinya , dia memiliki senyuman wife.. Mudah tersenyum berbanding aku yang keras dan control macho yang tak macho ! Hahahaha .. Lantak laa ..

Spontan tindakannya dan dia tahu sebenarnya , kamera dihalakan pada dia ! Hurmm.. berlakon lebih budak ni.. Huhhh..

image

Nanti nak wariskan je Sony Xperia Z3 ni kat dia .. Hahahaha…

5 ulasan:

  1. bakal wajah fotogenik nie... Thorbaiklah dik

    BalasPadam
  2. bakal wajah fotogenik nie... Thorbaiklah dik

    BalasPadam
  3. Alahai.. mmg clever boy.. teringat dia selfie dgn hp Ty.. rindu pula kat dia.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.