Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 4 Mac 2015

“ Daddy.. cenyum ! “

 

Arghhhhhhhhhhhhhh !! Dah pandai dahhhh.. Amik handphone aku dan aku jadi bahan eksperimen dia !

image

Dah reti dah nak bergaya depan kamera sekarang ni ! Lepas klik jer, pantas nak tengok hasilnya ! Hahahaha.. Adoiyai..

image

Yang pastinya , dia memiliki senyuman wife.. Mudah tersenyum berbanding aku yang keras dan control macho yang tak macho ! Hahahaha .. Lantak laa ..

Spontan tindakannya dan dia tahu sebenarnya , kamera dihalakan pada dia ! Hurmm.. berlakon lebih budak ni.. Huhhh..

image

Nanti nak wariskan je Sony Xperia Z3 ni kat dia .. Hahahaha…

5 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

cutenya

Yana Nana berkata... [Reply to comment]

bakal wajah fotogenik nie... Thorbaiklah dik

Yana Nana berkata... [Reply to comment]

bakal wajah fotogenik nie... Thorbaiklah dik

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

terbaik..:)

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Alahai.. mmg clever boy.. teringat dia selfie dgn hp Ty.. rindu pula kat dia.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI